Revital Kanadské brusinky Akut 500mg cps.15

Kapsle s obsahem extraktu z kanadských brusinek 500 mg a D - manosou, obohacené o vitamin C, extrakty z břízy a kopřivy, které přispívají k normální funkci močových cest a ledvin více

Produkt není dostupný

Kapsle s obsahem extraktu z kanadských brusinek 500 mg a D - manosou, obohacené o vitamin C, extrakty z břízy a kopřivy, které přispívají k normální funkci močových cest a ledvin více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Revital Kanadské brusinky Akut 500mg cps.15"

Bříza bílá přispívá k normální funkci močových cest a ledvin a k normálnímu pročištění.

Kopřiva dvoudomá přispívá k normální funkci ledvin, prostaty a močových cest, k normálnímu vylučování a pročištění. Také přispívá k udržení normálního stavu kloubů a pokožky. 

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, kloubů a pokožky, k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání. 

D-manóza je jednoduchý cukr, který se v přírodě vyskytuje v různých druzích ovoce, bobulí a v rostlinách. Na rozdíl od jiných cukrů se v těle žádným způsobem nezpracovává. Po vstřebání do krevního oběhu se vyloučí prakticky celý v nezměněné formě přes močové cesty.

Klikva velkoplodá (lidově kanadská brusinka) je zdrojem bioflavonoidů, organických kyselin, vitamínů a jiných přírodních látek.

Použití:
Dospělí a děti od 12 let: 1 kapsle denně po jídle, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Složení:
Extrakt z plodů kanadských brusinek 500 mg, D - manosa 100 mg, kyselina L - askorbová 80 mg, extrakt z listů kopřivy 50 mg, extrakt z listů břízy 50 mg, protispékavá látka - stearan hořečnatý.

Velikost balení:
15 kapslí

Upozornění:
Nevhodné pro děti do 12 let.

Skladování:
Přípravek uchovávejte v uzavřeném obalu v suchu.

Výrobce VITAR
Kód produktu: MD371036
Značka: Revital
Kód PDK 3967644
Netto 27 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.