More Milk Plus cps.60

Doplněk stravy

More Milk Plus je doplněk stravy ve formě kapslí, který obsahuje výtažky ze 4 druhů rostlin - pískavice řeckého sena, benediktu lékařského, kopřivy dvoudomé a fenyklu obecného. více

Produkt není dostupný

More Milk Plus je doplněk stravy ve formě kapslí, který obsahuje výtažky ze 4 druhů rostlin - pískavice řeckého sena, benediktu lékařského, kopřivy dvoudomé a fenyklu obecného. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"More Milk Plus cps.60"

More Milk Plus je doplněk stravy ve formě kapslí, který obsahuje výtažky ze 4 druhů rostlin - pískavice řeckého sena, benediktu lékařského, kopřivy dvoudomé a fenyklu obecného.

Pískavice řecké seno přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normální hladině glukózy a cholesterolu v krvi, normální hladině lipidů v krvi - metabolismus lipidů. Dále přispívá k poporodnímu komfortu a ke komfortu během menstruace. 

Benedikt lékařský přispívá k normálnímu trávení a k normální funkci dýchacího systému.

Kopřiva dvoudomá přispívá k normální činnosti cévní soustavy, pročištění těla, vylučování a podporuje celkový stav organismu.

Fenykl obecný přispívá k normálnímu trávení, podporuje kojení, vylučování moči a detoxikaci.

100% přírodní produkt (vč. kapsle) z bio certifikovaných bylin – patentované složení. Každá výrobní dávka je vyráběna dle zásad FDA (Food and Drug Administration) a velmi přísně testována na nepřítomnost baktérií, plísní, kvasinek, olova, těžkých kovů.

 

Použití

Doporučená denní dávka je 1 kapsle 4x denně.

Ženy s tělesnou hmotností nad 80 kg užívají 2 kapsle 3x denně.

Kapsli zapijte pouze malým množstvím vody, před a po požití nepijte ani nejezte po dobu 15 minut.

 

Složení

Obsah aktivních látek v 1 kapsli: Výtažek z pískavice řeckého sena 130 mg, Výtažek z benedikta lékařského 107 mg, Výtažek z kopřivy dvoudomé 64 mg, Výtažek z fenyklu obecného 32 mg.

Složení: výtažky semen pískavice řeckého sena*, benedikta lékařského*, kopřivy dvoudomé*, semen fenyklu obecného*, nemodifikovaný sójový lecitin, modifikovaná rostlinná celulóza, kokosový olej.

* Certifikované BIO suroviny

 

Velikost balení

60 tablet

 

Upozornění

Neužívejte přípravek během těhotenství.

Pískavice řecké seno může zvyšovat pocení, způsobovat nadýmání, případně řídkou stolici a tělo může vonět po javorovém sirupu. Pískavice řecké seno také snižuje hladinu krevního cukru – při užívání inzulínu a hypoglykemii se poraďte se svým lékařem.

Značka More Milk
Výrobce MOTHERLOVE HERBAL
Kód produktu: MD299329
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 2907765
Netto 41 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.