Vibovit Imunity Jelly 50ks

Vibovit Imunity Jelly je doplněk stravy obsahující vitaminy a minerální látky ve formě želé s ovocnou příchutí. více

Dočasně nedostupné

150 Kč

Vibovit Imunity Jelly je doplněk stravy obsahující vitaminy a minerální látky ve formě želé s ovocnou příchutí. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Vibovit Imunity Jelly 50ks"

Vibovit Imunity Jelly je doplněk stravy obsahující vitaminy a minerální látky ve formě želé s ovocnou příchutí. 

Vitamin D přispívá k normální hladině vápníku v krvi, k udržení normálního stavu kostí a zubů, napomáhá k udržení normální činnosti svalů a přispívá k normální funkci imunitního systému.

Vitamin A přispívá k normálnímu metabolismu železa, k udržení normálního stavu sliznic, pokožky a zraku, k normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu specializace buněk.

Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální psychické činnosti, k normální činnosti nervové soustavy, k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kůže a chrupavek.

Vitamin B3 (niacin) přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti a ke snížení únavy a vyčerpání.

Vitamin B6 (Pyridoxin) přispívá k normální syntéze cysteinu a metabolismu homocysteinu, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu a k regulaci hormonální aktivity.

Vitamin B7 (Biotin) přispívá k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, k normálnímu metabolismu makroživin a k udržení normálního stavu vlasů, sliznic a pokožky.

Vitamin B12 (Kobalamin) přispívá k normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek a k normální funkci imunitního systému.

Kyselina listová je ve vodě rozpustný vitamin ze skupiny B vitaminů. Vlivem tepelného zpracování potravin se obsah tohoto vitaminu vytrácí, a proto je velmi vhodné jej doplňovat i formou vitaminových doplňků stravy.

Zinek přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a nehtů a kostí, přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a pro normální plodnost a reprodukci, napomáhá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a k normálním rozpoznávacím funkcím a zraku.

Selen přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem, a k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, přispívá k normální činnosti štítné žlázy a k normální spermatogenezi.

Použití

Doporučená denní dávka je: Děti od 3-4 let 1 želé denně. Děti starší 4 let je 1-2 želé bonbóny denně.

Složení

Jedno želé Imunity obsahuje: glukózový sirup, cukr, vodu; vepřovou želatinu,  koncentrovanou pomerančovou šťávu; kyselinu L-askorbovou (vitamin C) 50 mg (63 %*), regulátor kyselosti: kyselinu citronovou, koncentrovanou šťávu z černého bezu 0,4%, citran zinečnatý (zinek) 5 mg (50 %*), DL-alfa-tokoferylacetát (vitamin E) 6 mg alfa-TE (50 %*), nikotinamid (niacin) 8 mg (50 %*), rutin; aromata, retinyl-palmitát (vitamin A) 450 mcg RE (56 %*), pyridoxin-hydrochlorid (vitamin B6) 0,6 mg (43 %*), leštící látku: karnaubský vosk; kyselinu pteroylmonoglutamovou (kyselina listová) 200 mcg (100 %*), seleničitan sodný (selen) 30 mcg (55 %*); D-biotin (biotin) 12 mcg (24 %*), cholekalciferol (vitamin D3) 5 mcg (100 %*), kyanokobalamin (vitamin B12) 1,2 mcg (48 %*).

*RHP % referenční hodnota příjmu

Obsahuje pouze přírodní barviva.

Velikost balení

50 kusů želé.

Upozornění

Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.

Značka Vibovit
Výrobce TEVA
Kód produktu: MD349746
Kód PDK 3647048
Netto 225 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.