GS Mamavit Prefolin+DHA 30 tablet + 30 kapslí

Doplněk stravy

Pro ženy těhotné, kojící a plánující těhotenství. Doplněk stravy s kombinací 23 vitaminů a minerálů, s DHA a EPA v přirozené formě. více

Produkt není dostupný

Pro ženy těhotné, kojící a plánující těhotenství. Doplněk stravy s kombinací 23 vitaminů a minerálů, s DHA a EPA v přirozené formě. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Mamavit Prefolin+DHA 30 tablet + 30 kapslí"

GS Mamavit Prefolin+DHA je doplněk stravy s kombinací 23 vitaminů a minerálů a omega-3 nenasycených mastných kyselin DHA a EPA. Díky speciální technologii jsou navíc kapsle bez typického rybího zápachu a díky své přirozené formě mají o 50 % vyšší vstřebatelnost (než polosyntetické ethylestery). Jeho složení bylo vyvinuto ve spolupráci s odborníky z Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí.

- pro období plánování těhotenství, těhotenství a kojení
- vysoký obsah kyseliny listové v přirozené formě (800 μg), jejíž užívání doporučuje Světová zdravotnická organizace
- DHA a EPA v přírodní formě s vysokou vstřebatelností a bez typické rybí pachuti – komfort pro senzitivní těhotenské vnímání
- bez barviv a konzervačních látek
- bez cukru – vhodný i pro diabetičky

Vitamin B12, železo a hořčík přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamin A je s ohledem na bezpečí plodu přítomen ve formě beta-karotenu, ze kterého si tělo matky tvoří vitamin A podle aktuální potřeby, takže nehrozí riziko předávkování.

Vitamin E a selen přispívají k ochraně buněk před oxidatvním stresem.

Kyselina listová je ve vodě rozpustný vitamin ze skupiny B vitaminů. Vlivem tepelného zpracování potravin se obsah tohoto vitaminu vytrácí, a proto je velmi vhodné jej doplňovat i formou vitaminových doplňků stravy.

Vápník a fosfor jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí a zubů

Jod přispívá k normální funkci štítné žlázy.

Hořčík přispívá k normální funkci funkci svalů, nervového a oběhového systému.

Kyselina dokosahexaenová (DHA) přispívá k udržení normální činnosti mozku a k udržení normálního stavu zraku (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně)

Kyselina dokosahexaenová a kyselina eikosapentaenová (DHA/EPA) přispívají k udržení normálního krevního tlaku, k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi a k normální činnosti srdce (příznivého účinku se dosáhne při přívodu 2 g EPA a DHA denně, nesmí být překročen doplňkový přívod 5 g denně kombinace EPA a DHA).

Použití:
V období plánování těhotenství: užívejte střídavě 1 tabletu a 1 kapsli obden vždy po jídle nebo během jídla a zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
V období těhotenství a kojení: užívejte 1× denně 1 tabletu a 1 kapsli vždy po jídle nebo během jídla a zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
Nedoporučujeme užívat souběžně další vitaminové doplňky.

Složení:
tablety: hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, plnidla (celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, maltodextrin), fumaran železnatý, DL-alfa-tokoferol acetát, niacin, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), glukonan mědnatý, oxid zinečnatý, D-pantothenan vápenatý, síran manganatý, pyridoxin hydrochlorid, beta-karoten, thiamin hydrochlorid, riboflavin, kyselina listová, jodid draselný, molybdenan sodný, chlorid chromitý, seleničitan sodný, biotin, cholekalciferol, cyanokobalamin

Kapsle: rybí olej (min. 50 % DHA), želatinový obal (želatina, glycerol, čištěná voda, pektin)

Jedna tableta obsahuje: Prefolin: 800 mcg kyseliny listové (400 %*), 120 mg vitamínu C (150 %*), 23,5 mg vitamínu E (196 %*), 200 mcg jódu (133 %*), 220 mg DHA, EPA 30 mg, beta-karoten 1 mg, vápník 162 mg (20 %*), fosfor 126 mg (18 %*), železo 20 mg (143 %*), hořčík 150 mg (40 %*), měď 2 mg (200 %*), mangan 2 mg (100 %*), chrom 25 mcg (62 %*), molybden 25 mcg (50 %*), biotin 150 mcg (300 %*), kyselinu pantotenovou 6 mg (100 %*), zinek 10 mg (100 %*), niacin 20 mg (125 %*), selen 50 mcg (91 %*), vitamín B1 1,6 mg (145 %*), vitamín B2 1,8 mg (128 %*), vitamín B6 2,5 mg (178 %*), vitamín B12 3,5 mcg (140 %*), vitamín D3 5 mcg (100 %*).
Jedna kapsle obsahuje: DHA 220 mg, EPA 30 mg.

Velikost balení:
30 tablet + 30 kapslí

Upozornění:
Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek je bez lepku a bez laktózy.

Skladování:
V suchu při teplotě 10–25°C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Skladujte mimo dosah dětí.

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD330513
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3303774
Netto 70 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.