GS Vitamin C500 + šípky 100+20 tablet

Doplněk stravy

Doplněk stravy se šípky a Vitaminem C v TIME-RELEASE tabletě s postupným uvolňováním. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy se šípky a Vitaminem C v TIME-RELEASE tabletě s postupným uvolňováním. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Vitamin C500 + šípky 100+20 tablet"

Doplněk stravy se šípky a Vitaminem C v TIME-RELEASE tabletě s postupným uvolňováním.  

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální psychické činnosti, normální činnosti nervové soustavy, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kůže a chrupavek.

Šípky přispívají k přirozené obranyschopnosti.

Použití

1 tableta denně

Složení

Výživová složka v 1 tabletě: Vitamin C 500 mg 625 % RVH, Šípky 50 mg*. (RVH – referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých, * – RVH nebyla stanovena). Složení:Kyselina L-askorbová, plnidla (mikrokrystalická celulóza, hydroxypropylmetylcelulóza), šípky, potahovací látky (hydroxypropylmetylcelulóza, polyetylenglykol, polyvinylpyrrolidon, mastek, polyvinylalkohol), protispékavá látka (stearan hořečnatý), barvivo.

Velikost balení

60 tablet

Upozornění

Není určeno pro děti do 12 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

 

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD329254
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3272169
Netto 185 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.