NEOSTRATA Restore Daytime Protect.Cr.SPF23 40g

Kosmetika

Denní, velmi účinný zvláčňující krém s regeneračními vyhlazujícími a hydratačními účinky. S ochranným slunečním faktorem. více

Produkt není dostupný

Denní, velmi účinný zvláčňující krém s regeneračními vyhlazujícími a hydratačními účinky. S ochranným slunečním faktorem. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"NEOSTRATA Restore Daytime Protect.Cr.SPF23 40g"

NeoStrata Daytime Protection Cream SPF 23 je velmi účinný denní krém, který pokožku zvláčňuje, regeneruje, vyhlazuje a hydratuje. Krém obsahuje ochranný sluneční faktor SPF23. Zvyšuje hydrataci a pružnost pokožky, zmenšuje rozšířené póry a odstraňuje jemné linky a vrásky. Vhodný pro všechny typy pleti, především pro citlivou a suchou pokožku. Viditelné zlepšení můžete při pravidelném používání očekávat za 2-6 týdnů. Nekomedogenní.

Použití:
Aplikujte přípravek na očištěnou pleť a krk 1 krát denně, pokud lékař neurčí jinak. Lze použít i jako podkladový krém pod make-up.

Složení:
Účinné složky přípravku: 8% glukonolakton, 2% kyselina laktobionová, vitamin E, amfoterický komplex - patent NeoStrata zajišťující maximální šetrnost přípravku vůči pleti.
Složení je bez olejových přísad, parfemace a parabenů.

Velikost balení:
Balení obsahuje 40g.

Upozornění:
Umístěte přípravek mimo dosah dětí. Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí a nebyl aplikován na sliznice. Pokud se objeví podráždění, přerušte používání.

Skladování:
Uchovávejte při teplotě do 25°C.

Značka Neostrata
Výrobce NEOSTRATA
Kód produktu: MD328703
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3249258
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.