NEOSTRATA Enlighten Illuminating Serum 30ml

Kosmetika

Vysoce účinné sérum je určeno k prosvětlení a rozzáření pleti, která trpí hyperpigmentací způsobenou stárnutím, hormonálními výkyvy a UV zářením. Obsahuje 12 rozjasňovačů, pomocí nichž snižuje výskyt stávající pigmentace a brání vzniku skvrn nových. více

Produkt není dostupný

Vysoce účinné sérum je určeno k prosvětlení a rozzáření pleti, která trpí hyperpigmentací způsobenou stárnutím, hormonálními výkyvy a UV zářením. Obsahuje 12 rozjasňovačů, pomocí nichž snižuje výskyt stávající pigmentace a brání vzniku skvrn nových. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"NEOSTRATA Enlighten Illuminating Serum 30ml"

Toto vysoce účinné sérum cílí na změnu barvy a nerovnoměrný odstín pokožky. Obsahuje NeoGlukosamin, který pomáhá obnovovat pokožku a snižovat vzhled již stávající pigmentace. Další složení kombinace látek 4% Niacinamide (Vitamin B3) směsi vitaminu C, B-Resorcinol a extrakt z lékořice rozjasňují a sjednocují odstín pleti. Sérum redukuje vzhled tmavých skvrn a sjednocuje odstín pleti. Vhodné pro všechny typy pleti.

 -  12 aktivních rozjasňujících látek
 -  pleť je hladší, jasnější, prosvětlená
 -  podporuje přirozenou buněčnou obnovu
 -  snižuje výskyt stávající pigmentace, zabraňuje vzniku nové

Použití:
Za použití konečků prstů aplikujte sérum 2x denně na důkladně očištěnou pleť. Lze aplikovat na obličejové partie a krk. Jemně vmasírujte do pokožky. Vyhněte se přímému i nepřímému slunečnímu záření. Používejte současně krém s vysokým ochranným faktorem.

Složení:
Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Niacinamide, Polysorbate 80, Dimethicone PEG-7 Phosphate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, 4-Butylresorcinol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Hedychium Spicatum Extract, Hibiscus Abelmoschus Seed Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Sodium Bisulfite, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Red 33 (CI 17200), Yellow 5 (CI 19140).

Velikost balení:
Balení obsahuje 30g.

Upozornění:
Pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc.

Skladování:
Uchovávejte při teplotě do 25°C.

Výrobce NEOSTRATA
Kód produktu: MD348810
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Neostrata
Kód PDK 3627339
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.