LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Sérum 30ml

Kosmetika

Pomáhá uvolnit póry a korigovat přetrvávající nedokonalosti a stopy po akné. Zanechává pleť zjemněnou a čistou. více

Produkt není dostupný

Pomáhá uvolnit póry a korigovat přetrvávající nedokonalosti a stopy po akné. Zanechává pleť zjemněnou a čistou. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Sérum 30ml"

LA ROCHE-POSAY Effaclar Ultrakoncentrované sérum proti nedokonalostem pleti a stopám po akné cílí na černé tečky, pupínky, stopy po akné a viditelné póry. Představuje rovnováhu mezi peelingem a zklidňujícími účinky, uvolňuje póry a koriguje přetrvávající nedokonalosti i stopy po akné. Spojení vysoké koncentrace synergických aktivních látek: 3 keratolytické kyseliny (LHA, kyselina salicylová, kyselina glykolová) pro zmírnění nedokonalostí pleti a stop po akné + Niacinamidu & Termální vody z La Roche-Posay pro zklidňující účinek a proti začervenání. Sérum je speciálně adaptováno pro pleť se sklonem k akné, je dobře tolerováno. Rychle se vstřebává, má nemastný a nelepivý finiš. Nekomedogenní. VAROVÁNÍ. Vyhněte se okolí očí. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte dostatečným množství vody. Tento přípravek může způsobovat větší citlivost pleti na slunce. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF ≥ 15). Jde o aktivní přípravek, v případě diskomfortu oddalte jednotlivé aplikace. Parfemace přípravku souvisí s jeho účinností. Testováno na pleti se sklonem k akné.

Použití:
Před použitím protřepejte. Večer aplikujte na celý obličej po vyčistění pleti Effaclar Čisticím pěnícím gelem. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF > 15). Neaplikujte na otevřené jizvy. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě zasažení očí vypláchněte dostatečným množstvím vody.

Složení:
2039007 69 - INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, GLYCOLIC ACID, NIACINAMIDE, DIMETHYL ISOSORBIDE, PENTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, CITRIC ACID, PEG-30 GLYCERYL COCOATE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRIN, PHYTIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B253157/1).

Velikost balení:
30 ml

Značka La Roche-Posay
Výrobce LA ROCHE POSAY
Kód produktu: MD372381
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3989416
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.