LA ROCHE-POSAY NIACINAMIDE 10 sérum 30ml

Kosmetika

LA ROCHE-POSAY PURE NIACINAMIDE 10 KONCENTROVANÉ SÉRUM PROTI TMAVÝM SKVRNÁM. INOVACE: Naše první sérum s 10 % Niacinamidu, které rozjasňuje pleť a působí tak na tmavé skvrny. více

Produkt není dostupný

LA ROCHE-POSAY PURE NIACINAMIDE 10 KONCENTROVANÉ SÉRUM PROTI TMAVÝM SKVRNÁM. INOVACE: Naše první sérum s 10 % Niacinamidu, které rozjasňuje pleť a působí tak na tmavé skvrny. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LA ROCHE-POSAY NIACINAMIDE 10 sérum 30ml"

LA ROCHE-POSAY PURE NIACINAMIDE 10 KONCENTROVANÉ SÉRUM PROTI TMAVÝM SKVRNÁM. INOVACE: Naše první sérum s 10 % Niacinamidu, které rozjasňuje pleť a působí tak na tmavé skvrny. S kyselinou hyaluronovou pro obnovu kožní bariéry. Tento přípravek byl speciálně vyvinut pro optimální toleranci na každý typ pleti. ÚČINNOST: Testováno na každém typu pleti. Pleť okamžitě vypadá zářivější a svěžejší s viditelným zlepšením již po 1 týdnu. Po 4 týdnech vypadají tmavé skvrny redukovány a textura pleti je jednotnější. Důsledné používání zlepšuje vzhled tmavých skvrn. VAROVÁNÍ: Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

Použití:
Hydratační sérum. Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a v případě potřeby i na ruce. Vhodné pro všechny typy pleti, i pro mastnou pleť. Nekomedogenní. Používejte ve spojení s denním ochranným přípravkem s SPF>15.

Složení:
2039057 27 - INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU, NIACINAMIDE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, DIMETHICONE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, OCTYLDODECANOL, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, TIN OXIDE, SORBITAN OLEATE, DIMETHICONOL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ISOHEXADECANE, SODIUM HYALURONATE, PHENYLETHYL RESORCINOL, POLOXAMER 338, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, MICA, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. N292380/1).

Velikost balení:
30 ml

Výrobce LA ROCHE POSAY
Kód produktu: MD389962
Druh zboží: Kosmetika
Značka: La Roche-Posay
Kód PDK 4741907
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.