KORFF Essential čistící maska a scrub 2v1 50g

Čistící a peelingová maska 2v1. Odstraňuje nečistoty, reguluje produkci kožního mazu a zmenšuje velikost pórů. Vhodná pro normální a smíšenou pleť. více

Produkt není dostupný

Čistící a peelingová maska 2v1. Odstraňuje nečistoty, reguluje produkci kožního mazu a zmenšuje velikost pórů. Vhodná pro normální a smíšenou pleť. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"KORFF Essential čistící maska a scrub 2v1 50g"

Čisticí a peelingová maska 2v1. Pokud během odstraňování masky několik sekund jemně masírujete obličej, provádíte tak efektivní a jemný peeling, který zdokonalí a vyhladí pleť. Vhodný pro normální a smíšenou pleť.

Korff je luxusní značka, která zakládá svou práci na neustálém hledání bezpečných ingrediencí a surovin. Svým sortimentem reaguje na všechny potřeby pleti: od péče o pleť přes make-up až po podporu estetické dermatologie.

Odstraňuje nečistoty,
reguluje produkci kožního mazu,
zmenšuje velikost pórů.

Použití:
Naneste na čistou a suchou pleť, nechte působit 15 minut, a poté odstraňte vodou nebo vatovým tamponem. Používejte dvakrát týdně.

Složení:
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cellulose Acetate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Zinc PCA, Lactococcus Ferment Lysate, Lactic Acid, Phragmites Karka Extract, Poria Cocos Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 61570 (Green 5), CI 19140 (Yellow 5), Parfum (Fragrance).

Velikost balení:
Balení obsahuje 50 g.

Upozornění:
Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.
Vyvarujte se kontaktu s očima. Pokud se produkt dostane do očí, vypláchněte vodou.

Skladování:
Uchovejte v suchu a čistotě.

Výrobce KORFF
Kód produktu: MD387310
Značka: Korff
Kód PDK 4707171
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.