KORFF Sun Secret pl.fluid mat.probl.pl.SPF50+ 50ml

Krém na obličej s matujícím efektem s SPF 50+ a hedvábnou strukturou, jemně voní a je příjemný na pokožce. Filtry UVB a UVA a vitamin PP chrání pokožku před stárnutím a zabraňují vzniku pigmentových skvrn. více

Produkt není dostupný

Krém na obličej s matujícím efektem s SPF 50+ a hedvábnou strukturou, jemně voní a je příjemný na pokožce. Filtry UVB a UVA a vitamin PP chrání pokožku před stárnutím a zabraňují vzniku pigmentových skvrn. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"KORFF Sun Secret pl.fluid mat.probl.pl.SPF50+ 50ml"

KORFF Sun Secret pleťový fluid na problematickou pleť s ochranným faktrorem SPF50+ pečuje o obličej a poskytuje matující efekt. Krém s hedvábnou strukturou jemně voní a je příjemný na pokožce. Filtry UVB a UVA a vitamin PP chrání pokožku před stárnutím a zabraňují vzniku pigmentových skvrn.

Korff je luxusní značka, která zakládá svou práci na neustálém hledání bezpečných ingrediencí a surovin. Svým sortimentem reaguje na všechny potřeby pleti: od péče o pleť přes make-up až po podporu estetické dermatologie.

Antiox Complex pomáhá zabraňovat tvorbě volných radikálů.
Fluid je biologicky odbouratelný, voděodolný, nekomedogenní a bez barviv.
Klinicky a dermatologicky testováno.
Vhodné pro problematickou pleť.

Použití:
Naneste na očištěný obličej alespoň 30 minut před slunečním zářením. Produkt roztírejte krouživými pohyby, dokud se zcela nevstřebá. Aplikaci přípravku opakujte často po celý den.

Složení:
Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Polymethyl Methacrylate, Dimethicone, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Polyester-7, Glycerin Neopentyl Glycol Diheptanoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide (nano), Polysilicone-11, Tocopheryl Acetate, Hamamelis virginiana (Witch hazel) Bark/ Twig Extract, Squalane, Alumina, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-8, Polyhydroxystearic Acid Hydrogen Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Methylpropanediol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopherol, Polygonum aviculare Extract, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Polysorbate 60, Xanthan Gum, Sorbitan Isostearate, Ascorbic Acid Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance).

Velikost balení:
Balení obsahuje 50 ml.

Upozornění:
Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Skladování:
Uchovejte v suchu a čistotě.

Výrobce KORFF
Kód produktu: MD390741
Značka: Korff
Kód PDK 4746369
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.