SOMAT intenzivní čistič myčky 2x250 ml

Drogerie

Somat intenzivní čistič myčky odstraňuje mastnotu, vodní kámen a čistí důležité části myčky nádobí jako stříkací trysky a filtry. více

Produkt není dostupný

Somat intenzivní čistič myčky odstraňuje mastnotu, vodní kámen a čistí důležité části myčky nádobí jako stříkací trysky a filtry. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"SOMAT intenzivní čistič myčky 2x250 ml"

Somat intenzivní čistič myčky odstraňuje mastnotu, vodní kámen a čistí důležité části myčky nádobí jako stříkací trysky a filtry.

Použití:
Myčku zcela vyprázdněte. Odstraňte fólii z uzávěru, bílý bod pod fólií musí zůstat neporušený. Vložte láhev do příborového koše uzávěrem dolů nebo ji zavěste na horní přihrádku určenou na nádobí. Použijte program 65°C - 75°C. Doporučení: Používejte Somat čistič myčky jednou za 3 měsíce.

Upozornění:
Péče o myčku / čistič myčky na nádobí. Varování. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou.
Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Přečtěte si návod k použití.

Skladování:
Spotřebujte do 2 let od data výroby uvedeného na obale.

Složení:
5-15% neiontové povrchově aktivní látky, Parfém

Balení:
2 x 250ml

Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385883
Druh zboží: Drogerie
Značka: Somat
Kód PDK 9000100569705
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.