Frosch EKO Sprej na skvrny na kojeneckém prádle (300ml)

Účinný speciální odstraňovač skvrn s citrátem (sůl ovocné kyseliny). Díky výkonné formuli spolehlivě odstraňuje odolné a zaschlé skvrny z kojeneckého prádla například od zeleniny, ovoce či mléka. více

Produkt není dostupný

Účinný speciální odstraňovač skvrn s citrátem (sůl ovocné kyseliny). Díky výkonné formuli spolehlivě odstraňuje odolné a zaschlé skvrny z kojeneckého prádla například od zeleniny, ovoce či mléka. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Frosch EKO Sprej na skvrny na kojeneckém prádle (300ml)"

Frosch účinný speciální odstraňovač skvrn s citrátem (sůl ovocné kyseliny). Přírodní složení s obsahem citrátu spolehlivě odstraňuje odolné a zaschlé skvrny z kojeneckého prádla například od zeleniny, ovoce, mléka či dětských příkrmů. Obal produktu pochází ze 100% recyklovaného a opětovně recyklovatelného materiálu, díky tomu nevzniká plastový odpad. Dermatologicky testováno. Vegan.

Použití:
Sprej jednoduše nastříkejte na skvrnu před praním, nechte krátce působit (asi 10 minut) a poté jako obvykle vyperte v pračce s pracím prostředkem. Dodržujte doporučení výrobce textilie.

Složení:
5 – <15% neiontové povrchově aktivní látky, < 5% aniontové povrchově aktivní látky, mýdlo, parfémy, enzymy (Subtilisin, α-Amylasa, Lyasa, pektát, Mannanasa, endo-1,4-β-)
složení na bázi přírodních látek

Velikost balení:
300 ml

Upozornění:
PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P501 – Odstraňte obsah/obal v zařízení schváleném pro likvidaci odpadů.
Nádoby skladujte dobře zavřené na suchém, dobře větraném místě. Skladujte v původních obalech při pokojové teplotě. Při dodržení určitého způsobu skladování a používání nedochází k rozkladu.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (max. 25 °C). Ukládejte mimo dosah dětí.
Spotřebujte do 2 let od data výroby uvedeného na obale. Datum výroby je ve formátu DD.MM.RR HH:MM (Den.Měsíc.Rok).

Značka Frosch
Výrobce Werner & Mertz
Kód produktu: MD389021
Kód PDK 4001499915222
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.