K2r prací ubrousky Colour Catcher 20 ks

Drogerie

Prací ubrousky, které chrání proti zachytávání uvolněných barev do tkanin. 20 ks v balení více

Produkt není dostupný

Prací ubrousky, které chrání proti zachytávání uvolněných barev do tkanin. 20 ks v balení více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"K2r prací ubrousky Colour Catcher 20 ks"

Také se neradi zatěžujete tříděním prádla, než jej vložíte do pračky? Již si nemusíte lámat hlavu s tím, zda přidat proužkovanou halenku k bílému nebo barevnému prádlu. Díky důmyslné patentované technologii efektivně předejdete nežádoucímu obarvení a vaše oblečení tak zůstane stále zářivé a jako nové.

Klíčové vlastnosti ubrousků K2R Colour Catcher Ubrousky na praní určené na barevné prádlo Revoluční patentovaná technologie K2R Colour Catcher umožní prát různě barevné oblečení dohromady Pro rychlé a komfortní praní prádla bez předchozího třídění

Jednoduché použití - ubrousek stačí jen vložit do pračky a přidat prádlo 100% přírodní materiál bez chemikálií Ubrousky, které šetří váš čas i finance Použití je tak snadné! Ubrousek vložíte do pračky, poté přidáte prádlo a vámi vybraný prací prostředek. O všechno ostatní se postará samotný ubrousek. Jeho jádro je tvořeno unikátním polymerem husté trojrozměrné struktury, díky čemuž jsou rozpuštěná barviva ve vodě dokonale zachycená a znovu nedochází ani k jejich uvolnění. Unikátní ubrousky K2R Colour Catcher byly speciálně navrženy tak, aby fungovaly na principu silného magnetu, který ve vodě dokonale zachytí uvolněnou barvu i špínu během pracího cyklu. Přidáte-li ubrousek K2R Colour Catcher do každé várky, budete moci prát různě barevné prádlo dohromady i bez předchozího třídění. Ubrousky lze využívat pro ruční i automatické praní a rovněž při sušení v sušičce. Jsou vhodné pro všechny teploty, prací cykly i typy materiálů. Přírodní materiál ubrousků K2R Colour Catcher Ubrousky jsou vyrobené ze 100% přírodních materiálů a neuvolňují ani žádné chemikálie do vody. Po použití je lze vyhodit spolu s papírem, protože jsou recyklovatelné a plně biologicky odbouratelné.

Vlastnosti:

PATENTOVANÁ TECHNOLOGIE: Colour Catcher chrání proti zachytávání uvolněných barev do tkanin. Poskytují maximální ochranu proti nehodám s obarvením prádla a umožňují prát všechny barvy dohromady MAGNET: Ubrousky Colour Catcher poskytují 100% ochranu proti nehodám s obarvením. Fungují jako magnet, který zachytává částečky uvolněné barvy z vody a tím zabraňují obarvení SNADNÉ POUŽITÍ: Umístěte ubrousek na dno pracího bubnu a až poté přidejte prádlo. Přidejte prací prostředek jako obvykle a následně spusťte prací program EKOLOGICKÉ: Biologicky odbouratelné ubrousky jsou vyrobeny ze 100% přírodních vláken. Ubrousky chrání barvy vašeho oblečení, jsou bez parfemace a jsou certifikovány FSC

Použití:
Vhodné pro ruční praní i pro praní v pračce, pro všechny teploty, programy i textilie. Bezpečné pro sušičky.

Návod k použití:
1) Položte ubrousek do zadní části bubnu pračky.
2) Vložte prádlo a prací prostředek, spusťte prací cyklus jako obyčejně. Step 3: Po ukončení praní ubrousek ihned vyjměte a vyhoďte.

Upozornění:
Upozornění: Některé textilní materiály jsou více náchylné k pouštění barvy: tmavé a intenzívně barvené látky, bavlna a nestálobarevné oblečení. Pro tyto látky se doporučuje použít vyšší počet ubrousků. Při míchání barevného a bílého prádla použijte přiměřené množství ubrousků. Nové barevné oblečení je nutno prát odděleně minimálně prvních 6 praní. Povlečení, ručníky a džíny by se měly prát odděleně vždy. Účinek nemůže být garantován u praní velkého množství nestálobarevného oblečení, které masivně pouští barvu. Vždy dodržujte instrukce výrobce pračky. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladování:
Skladovat v suchu. Spotřebujte nejlépe do 5 let od data výroby.

Složení:
<5% neiontové povrchově aktivní látky, parfémy

Balení:
20 ks

Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385865
Druh zboží: Drogerie
Značka: K2R
Kód PDK 9000101016130
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.