Eco by Naty tampony Super 18ks

Dámské tampóny Eco by Naty jsou kompletně z certifikované organické bavlny, rozložitelné, nebělené chlórem, spolehlivé a pohodlné. Bezpečné pro tělo i přírodu. více

Produkt není dostupný

Dámské tampóny Eco by Naty jsou kompletně z certifikované organické bavlny, rozložitelné, nebělené chlórem, spolehlivé a pohodlné. Bezpečné pro tělo i přírodu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Eco by Naty tampony Super 18ks"

Dámské tampóny Eco by Naty jsou vhodné pro dny střední až silné krvácení. Kompletně z certifikovakného organické bavlny, rozložitelné. Bezpečné pro tělo i přírodu. Balené jednotlivě v papírovém obalu. Tampóny Eco jsou spolehlivé a dobře se nosí.
Neobsahují chlór, umělá barviva, parfémy, parabeny, ftaláty. Nejsou testované na žvířatech. Vhodné i pro citlivou pokožku, nedráždí pokožku a je z přírodního materiálu.
Certifikace "OK Biobased" - potvrzuje velké množství použitých obnovitelných surovin ve výrobě vložek. V-Label je mezinárodně uznávaný, registrovaný symbol pro označování veganských a vegetariánských produktů a služeb.

Použití:
Dle potřeby.

Složení:
100% biobavlna

Velikost balení:
18 ks

Upozornění:
Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Nevhazujte do toalety.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě v uzavřeném obalu při pokojové teplotě (max. 25 °C). Skladujte v dobře uzavřeném obalu. Ukládejte mimo dosah dětí.
Doba expirace vyznačena na obalu.

Výrobce NATY
Kód produktu: MD391539
Značka: Eco by Naty
Kód PDK 3624823
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.