PURESSENTIEL Respiratory Mas.balzám pro děti 30ml

Kosmetika

HRUDNÍ MASÁŽNÍ BALZÁM pro děti. Hodí se na hřejivou a zklidňující masáž pokožky od prvních dní zimy. 100% přírodní složení. více

Produkt není dostupný

HRUDNÍ MASÁŽNÍ BALZÁM pro děti. Hodí se na hřejivou a zklidňující masáž pokožky od prvních dní zimy. 100% přírodní složení. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"PURESSENTIEL Respiratory Mas.balzám pro děti 30ml"

HRUDNÍ MASÁŽNÍ BALZÁM pro děti. Hodí se na hřejivou a zklidňující masáž pokožky od prvních dní zimy. 100% přírodní složení.

Použití:

DOPORUČENÍ: Naneste malé množství balzámu (1 g) na tělíčko dítěte jednou denně a jemně vmasírujte do pokožky. UPOZORNĚNÍ: Jde o kosmetický produkt určený k zevnímu použití. Vyhýbejte se kontaktu s očima. Pokud k němu dojde, ihned důkladně vypláchněte vodou. Produkt není vhodný pro děti mladší 6 měsíců. Produkt obsahuje deriváty terpenu, které nejsou vhodné pro děti se zaznamenanou febrilní konvulzí nebo epilepsií. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Po použití si umyjte ruce.

Složení:

HELIANTHUS ANNUUS SUNFLOWER SEED OIL, BUTY ROSPERMUM PARKII SHEA BUTTER, CERA ALBA BEESWAX , ABIES SIBIRICA OIL, CYMBOPOGON MARTINI OIL, THYMUS VULGARIS THYME FLOWER/LEAF OIL, TOCOPHEROL, CINNAMOMUM CAMPHORA CAMPHOR LEAF OIL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, CITRAL, FARNESOL.

Velikost balení:

30ml

Výrobce PURESSENTIEL
Kód produktu: MD404525
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Puressentiel
Kód PDK 4872108
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.