Dettol Kids bezdot.dávkovač mýdla Dobrodruh 250ml

Kosmetika

DETTOL Bezdotykový dávkovač mýdla Kids Dobrodruh vás pomáhá chránit před bakteriemi. více

Produkt není dostupný

DETTOL Bezdotykový dávkovač mýdla Kids Dobrodruh vás pomáhá chránit před bakteriemi. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Dettol Kids bezdot.dávkovač mýdla Dobrodruh 250ml"

DETTOL Bezdotykový dávkovač mýdla Kids Dobrodruh vás pomáhá chránit před bakteriemi. Naučit děti zdravým hygienickým návykům může být náročné… To určitě dobře znáte. Rodiče zkoušejí každý trik, aby to šlo hladce, protože vědí, že tyto návyky jsou zásadní pro to, aby jejich děti vyrostly ochráněné a zdravé. Značka Dettol zbavila rodiče i děti stresu způsobeného hygienou. Řada Dettol Kids dělá z mytí rukou zábavu! Podporujte efektivnější a častější mytí rukou díky bezdotykovému systému. Senzor automaticky dávkuje tekuté mýdlo. Bakterie s tímto automatickým dávkovačem mýdla nikdy nepřicházejí do kontaktu, což podporuje zdravý domov. Mýdla Dettol - jemné na kůži, drsné k mikrobům. Dermatologicky testováno.

Použití:
Otevřete bateriový kryt. Vytáhněte červenou ochrannou pojistku, kterou vidíte za bateriemi. Uzavřete bateriový kryt – stiskněte jej pevně zpět na jeho místo. Držte dávkovač nad vaší dlaní. Posuňte přepínač pro zapnutí/vypnutí tak, abyste dávkovač zapnuli. Umístěte dávkovač na pracovní plochu. Do zařízení vložte náplň pro umývání rukou uzávěrem dolů a zacvakněte ji. Umístěte ruku pod trysku a k horní části senzoru, dokud nedojde k dávkování. Je možné, že pro první použití bude třeba tento postup několikrát zopakovat. Normálně si umyjte ruce. UPOZORNĚNÍ: Pouze pro zevní použití. Uchovávejte mimo dosah dětí, pokud nejsou pod dohledem dospělé osoby. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě  vypláchněte velkým množstvím vody. Pokud podráždění přetrvává, vyhledejtelékařskou pomoc. Skladujte při pokojové teplotě. Pro děti od 3 let. Zapnutý dávkovač nedržte uprostřed, aktivoval by se tak senzor a uvolnila by se dávka mýdla. Před čištěním plochy, na niž je dávkovač umístěn, dávkovač vypněte, aby nedošlo k neúmyselnému uvolnění dávky mýdla.

Složení:
Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tetrasodium EDTA, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Ferrocyanide

Velikost balení:
250 ml

Upozornění:
K zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD345063
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Dettol
Kód PDK 3551216
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.