Kneipp Sada sprchových gelů pro muže 2x200ml

Kosmetika

Sprchové gely Kneipp 2v1 obsahují oleje pečující o pokožku i vlasy a chrání je před nadměrným vysoušením. V sadě najdete sprch.gel Ranní budíček 2v1 s výtažky z citr. šťávy a guarany a sprch.gel Pánská záležitost 2.0 s výtažky z červ.pomeranče a pepře. více

Produkt není dostupný

Sprchové gely Kneipp 2v1 obsahují oleje pečující o pokožku i vlasy a chrání je před nadměrným vysoušením. V sadě najdete sprch.gel Ranní budíček 2v1 s výtažky z citr. šťávy a guarany a sprch.gel Pánská záležitost 2.0 s výtažky z červ.pomeranče a pepře. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Kneipp Sada sprchových gelů pro muže 2x200ml"

Muži sice většinou oceňují hlavně praktičnost, ale proč koncept 2v1 jednom nespojit i s kvalitní péčí o pokožku?

Sada obsahuje: 1× Sprchový gel Ranní budíček 2v1, 1× Sprchový gel Pánská záležitost

Sprchový gel Kneipp Ranní budíček 2v1
Tento sprchový gel zelené barvy obsahuje vyživující oleje, které pečují o pokožku i vlasy a chrání je před nadměrným vysoušením. Sprchový gel Ranní budíček 2v1 s výtažky z citronové trávy a guarany, který povzbuzuje a dodává potřebnou sílu a energii, rozhodně má své opodstatnění.

Citronová tráva - extrakt z této rostliny dodává sprchovému gelu příjemnou a osvěžující citronovou vůni, která vydrží ještě dlouho vonět na vaší pokožce po osprchování.
Paulinie nápojná (guarana) - její semena jsou dobře známa jako guarana, hotové přírodní afrodiziakum pěstované v Jižní Americe, převážně však ve Venezuele a Brazílii. Guarana je ve vlasové kosmetice známa pro stimulaci vlasových folikul. Ve sprchovém gelu je použit extrakt právě ze semen guarany.
Olej z cedrového dřeva - jedná se o tmavě žlutou kapalinu vyráběnou z cedru texaského (Juniperus mexicana). Jedná se o druh jalovce pocházejícího z Mexika a Jižní Ameriky. Dodává sprchovému gelu tu pravou hlubokou vůni jehličnanů, která lze přirovnat k vůni santalového dřeva.

Sprchový gel Kneipp Pánská záležitost
Sprchový gel pro muže, který je kombinací přírodních výtažku z červeného pomeranče a černého pepře.

Černý pepř - extrakt z plodů (bobule) pepřovníku černého dokonale uvolní namožené svaly a dodá tu správnou regeneraci po fyzické námaze.
Červený pomeranč - svěží pomerančová vůně jistě nesmí chybět i ve vaší sprše, uvolní vaší mysl a povzbudí vaše smyli.
Indický sezam - olej ze semen indického sezamu pomáhá hydrataci, regeneraci a také čistí póry. Je vhodný pro pokožku celého těla.

Použití:
Sprchový gel naneste na vlhkou kůžii či vlasy, napěňte a opláchněte.

Složení:
Ranní budíček 2 v 1:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Panthenol, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Juniperus Mexicana Oil, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Linalool, Limonene, Citral, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Tocopherol, CI 47005, CI 10020

Pánská záležitost
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Glyceryl Oleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Piper Nigrum (Pepper) Fruit Extract, Juniperus Virginiana Oil, Limonene, Linalool, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-14M, Sodium Hydroxide, Silica, Tocopherol, CI 15985, CI 16255

Velikost balení:
2ks

Upozornění:
Kosmetický prostředek určený pouze k zevnímu použití.

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce KNEIPP
Kód produktu: MD353175
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Kneipp
Kód PDK 3719623
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.