Johnsons Bedtime mycí gel pro dobré spaní 500ml

Věděli jste, že uklidňující večerní rituál může pomoci vašemu rostoucímu děťátku lépe usínat? Náš uspávací rituál může dětem pomoci rychleji usnout a déle spát. více

Produkt není dostupný

Věděli jste, že uklidňující večerní rituál může pomoci vašemu rostoucímu děťátku lépe usínat? Náš uspávací rituál může dětem pomoci rychleji usnout a déle spát. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Johnsons Bedtime mycí gel pro dobré spaní 500ml"

Johnson's Bedtime mycí gel pro dobré spaní šetrně myje a zanechává citlivou pokožku zdravou na dotek. Dopřeje vaší pokožce intenzivní hydratační a regenerační péči. Po jeho použítí zanechá dětskou pokožku pružnou a vláčnou. Vhodný i na citlivou až alergickou pokožku. Přípravek je klinicky prověřený.

Použití:
Malé množství naneste na vlhkou žínku a napěňte, pěnou očistěte tělo nebo vlásky dítěte a důkladně opláchněte vodou. Vhodné pro každodenní použití.

Složení:
Voda, kokamidopropyl betain, PEG 80 sorbitan laurát, glycerin, PEG 150 pentaerythrityl tetrastearát, ethylhexyl glycerin, kokosová kyselina, glykol distearát, PPG 2 hydroxyethyl kokamid, decyl glucosid, methyl kokoyl taurát sodný, laureth 4, chlorid sodný, kyselina citronová, kyselina mravenčí, fenoxyethanol, benzoát sodný, parfém.

Velikost balení:
500 ml

Upozornění:
Kosmetický prostředek určený pouze k zevnímu použití.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (max. 25 °C). Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce JOHNSON
Kód produktu: MD357037
Značka: Johnsons
Kód PDK 3757672
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.