Biovenol krém 200ml

Kosmetika

Biovenol krém, příjemně chladí a je vhodný k péči o pokožku unavených nohou se skonem k natékání či k žilním problémům. více

Dočasně nedostupné

176 Kč

Biovenol krém, příjemně chladí a je vhodný k péči o pokožku unavených nohou se skonem k natékání či k žilním problémům. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Biovenol krém 200ml"

Vhodný k péči o pokožku unavených nohou u osob se sklonem k natékání či k žilním problémům. Má příjemnou vůni citrónové trávy, dobrou roztíratelnost a nezanechává mastný film.
Jírovec maďal - kaštan koňský ulevuje od těžkých nohou.
Arnika horská (prha arnika) přispívá ke snížení otoků a k normální funkci oběhové soustavy.
Měsíček lékařský a rozmarýn lékařský přispívá k osvěžení těla.

Dávkování

Několikrát denně lehce vmasírujte do pokožky nohou.

Složení

Aqua, glycerin, glyceryl stearate, alcohol denat., ceteareth-20, phenoxyethanol, isopropyl myristate, PEG-35 castor oil, ceteareth-12, cetearyl alcohol, cetyl palmitate, PEG-40 hydrogenated castor oil, lavandula angustifolia oil, cymbopogon flexuosus herb oil, aesculus hippocastanum seed extract, carbomer, triethanolamine, pinus sylvestris leaf oil, ethylhexylglycerin, melaleuca alternifolia leaf oil, rosmarinus officinalis leaf/stem oil, juniperus communis fruit extract, calendula officinalis flower extract, arnica montana flower extract, coumarin, citral, citronellol, geraniol, isoeugenol, linalool, limonene.

Velikost balení

200 ml

Výrobce BIOMEDICA
Kód produktu: MD390838
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Centrum
Kód PDK 4753415
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.