Eucerin Sun Sensitive Protect Vysoce ochranný krém na obličej SPF30 50ml

Kosmetika

Vysoká UV ochrana pro oblast obličeje. Bez parfemace. Krém je určen pro normální, suchou i atopickou pleť. Účinně omezuje riziko spálení pleti působením slunečního záření. Chrání kožní buňky i v hlubších vrstvách pokožky před poškozením. Voděodolný. více

Produkt není dostupný

Vysoká UV ochrana pro oblast obličeje. Bez parfemace. Krém je určen pro normální, suchou i atopickou pleť. Účinně omezuje riziko spálení pleti působením slunečního záření. Chrání kožní buňky i v hlubších vrstvách pokožky před poškozením. Voděodolný. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Eucerin Sun Sensitive Protect Vysoce ochranný krém na obličej SPF30 50ml"

Špičkový opalovací krém na obličej, který chrání a zklidňuje citlivou a suchou pleť. Technologie Advanced Spectral Technology značky Eucerin poskytuje vysoký ochranný faktor proti UVA/UVB záření i obranu před vysokoenergetickým viditelným světlem. Tento opalovací přípravek také podporuje vlastní mechanismus pleti na obnovu DNA.

Opalovací krém na obličej, který chrání a zklidňuje citlivou a suchou pleť

UV záření je hlavní příčinou poškození pleti slunečním zářením, ale i vysokoenergetické viditelné světlo může vyvolávat tvorbu volných radikálů, které pro pleť představují další zátěž.

Eucerin Vysoce ochranný krém na opalování na obličej Sensitive Protect SPF 30 je výrobek sluneční ochrany pro pleť obličeje určený pro každodenní použití, který chrání a zklidňuje citlivou a suchou pleť. Technologie Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrální a fotostabilní UVA/UVB filtry¹ pro vysokou UV ochranu s licochalconem A, který neutralizuje volné radikály vyvolané působením UV záření a vysokoenergetického viditelného světla. Tento opalovací krém pro suchou pleť obsahuje také kyselinu glycyrrhetinovou pro posílení vlastního mechanismu pleti na obnovu DNA. Přípravek je bez parfemace, s lehkou krémovou texturou. Klinické a dermatologické studie potvrzují, že je vhodný pro citlivou a také atopickou pleť.

1 - Odpovídají přísným standardům kladeným na ochranu před UVA a UVB zářením asociací Cosmetics Europe. Úroveň ochrany před UVA zářením je vyšší než je požadováno dle EU norem.

Použití:
Aplikujte na pleť obličeje v dostatečném množství před sluněním. Vynechejte oblast okolo očí. Nechte důkladně vstřebat. Aplikaci během dne pravidelně opakujte, zejména v případě zvýšeného pocení a rizika setření. Doba působení se opakovanou aplikací neprodlužuje. Voděodolný.

Složení:
Aqua, Octocrylene, Glycerin, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Homosalate, Ethylhexyl Cocoate, Synthetic Beeswax, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, VP-Hexadecene Copolymer, Xanthan Gum, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Velikost balení:
50ml

Upozornění:
Vyhněte se kontaktu s očima. Nevstřebané množství může zanechat skvrny na oblečení.

Výrobce BEIERSDORF
Kód produktu: MD347259
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Eucerin
Kód PDK 3603439
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.