Eucerin Sun Photoaging Control Emulze na obličej proti vráskám SPF30 50ml

Kosmetika

Emulze na opalování na obličej proti vráskám chrání pleť před předčasným stárnutím vlivem slunečního záření, s kyselinou hyaluronovou. Bez parfemace. Vysoká ochrana SPF 30. více

Produkt není dostupný

Emulze na opalování na obličej proti vráskám chrání pleť před předčasným stárnutím vlivem slunečního záření, s kyselinou hyaluronovou. Bez parfemace. Vysoká ochrana SPF 30. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Eucerin Sun Photoaging Control Emulze na obličej proti vráskám SPF30 50ml"

Špičkový přípravek na opalování na obličej pro všechny typy pleti. Pomáhá předcházet fotostárnutí a viditelně redukuje vrásky. Technologie Advanced Spectral Technology značky Eucerin poskytuje vysoký ochranný faktor ochrany proti UVA/UVB záření i obranu před vysokoenergetickým viditelným světlem. Tento opalovací přípravek také podporuje vlastní mechanismus pleti na obnovu DNA a obsažená kyselina hyaluronová viditelně redukuje známky stárnutí pleti.

Opalovací přípravek na obličej s kyselinou hyaluronovou, který chrání před fotostárnutím

UV záření je hlavní příčinou poškození pleti slunečním zářením, ale i vysokoenergetické viditelné světlo může vyvolávat tvorbu volných radikálů, které pro pleť představují další zátěž.

Eucerin Emulze na opalování na obličej proti vráskám Photoaging Control SPF 30 je výrobek sluneční ochrany pro pleť obličeje určený pro každodenní použití pro všechny typy pleti. Technologie Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrální a fotostabilní UVA/UVB filtry¹ pro vysokou UV ochranu s licochalconem A, který neutralizuje volné radikály vyvolané působením UV záření a vysokoenergetického viditelného světla. Tento anti-age výrobek obsahuje také kyselinu glycyrrhetinovou pro posílení vlastního mechanismu pleti na obnovu DNA.

Složení je dále obohaceno o kyselinu hyaluronovou s krátkým a dlouhým řetězcem a viditelně redukuje vrásky v obličeji a v oblasti dekoltu.

Eucerin Emulze na opalování na obličej proti vráskám Photoaging Control SPF 30 je bez parfemace a má příjemnou lehkou konzistenci, která se rychle vstřebává. Klinické i dermatologické testy prokázaly její velmi dobrou snášenlivost na citlivé pleti.

1 - Odpovídají přísným standardům kladeným na ochranu před UVA a UVB zářením asociací Cosmetics Europe. Úroveň ochrany před UVA zářením je vyšší než je požadováno dle EU norem.

Použití:
Aplikujte na pleť obličeje v dostatečném množství nejlépe 30 minut před sluněním.

Složení:
Aqua, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Velikost balení:
50ml

Upozornění:
Vyhněte se kontaktu s očima.

Značka Eucerin
Výrobce BEIERSDORF
Kód produktu: MD347271
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3603553
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.