Eucerin Sun Sensitive Protect Extra lehké mléko SPF50+ 150ml

Kosmetika

Extra lehké mléko na opalování SENSITIVE PROTECT SPF 50+ chrání citlivou pokožku před poškozením vlivem slunečního záření. Má lehkou texturu, ihned se vstřebává. Voděodolné. více

Produkt není dostupný

Extra lehké mléko na opalování SENSITIVE PROTECT SPF 50+ chrání citlivou pokožku před poškozením vlivem slunečního záření. Má lehkou texturu, ihned se vstřebává. Voděodolné. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Eucerin Sun Sensitive Protect Extra lehké mléko SPF50+ 150ml"

Vysoce kvalitní tělové mléko na opalování. Zklidňuje a chrání citlivou pokožku včetně atopické pokožky. Technologie Advanced Spectral Technology značky Eucerin poskytuje velmi vysoký ochranný faktor proti UVA/UVB záření i obranu před vysokoenergetickým viditelným světlem.

Tělové mléko na opalování pro citlivou pokožku

UV záření je hlavní příčinou slunečního poškození pokožky, ale i vysokoenergetické viditelné světlo může vyvolávat tvorbu volných radikálů, které pro pokožku představují další zátěž.

Eucerin Extra lehké mléko na opalování Sensitive Protect SPF 50+ je produkt sluneční ochrany pro pokožku těla, který zklidňuje a chrání citlivou pokožku. Je vhodné i pro atopickou pokožku. Technologie Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrální a fotostabilní UVA/UVB filtry (1) pro vysokou UV ochranu s licochalconem A. Tento silný antioxidant neutralizuje volné radikály vyvolané působením UV záření a vysokoenergetického viditelného světla.

Toto extra lehké tělové mléko na opalování se okamžitě vstřebává a je voděodolné. Obsahuje také technologii "Proti skvrnám po vyprání"* značky Eucerin.

Klinické a dermatologické studie potvrzují, že Eucerin Extra lehké mléko na opalování Sensitive Protect SPF 50+ je vhodné pro citlivou a také atopickou pokožku.

* Skvrny od opalovacích přípravků jsou po vyprání méně viditelné.

1 - Odpovídají přísným standardům kladeným na ochranu před UVA a UVB zářením asociací Cosmetics Europe. Úroveň ochrany před UVA zářením je vyšší než je požadováno dle EU norem.

Použití:
Aplikujte na pleť obličeje v dostatečném množství nejlépe 30 minut před sluněním.

Složení:
Aqua, Octocrylene, Alcohol Denat, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Synthetic Beeswax, Triacontanyl PVP, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopheryl Acetate, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum

Velikost balení:
150ml

Upozornění:
Vyhněte se kontaktu s očima.

Výrobce BEIERSDORF
Kód produktu: MD347263
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Eucerin
Kód PDK 3603470
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.