BIODERMA Photoderm BRONZ olej SPF30 200ml

Kosmetika

BIODERMA Photoderm BRONZ Olej SPF 30 200ml je sprej s vysokou ochranou s faktorem SPF 30 na citlivou pleť, celé tělo i vlasy, stimulující a prodlužující opálení pokožky. Jemně parfemovaný, voděodolný. více

Produkt není dostupný

BIODERMA Photoderm BRONZ Olej SPF 30 200ml je sprej s vysokou ochranou s faktorem SPF 30 na citlivou pleť, celé tělo i vlasy, stimulující a prodlužující opálení pokožky. Jemně parfemovaný, voděodolný. více

Sleva 200 Kč na každý zakoupený kus přípravků řady Bioderma Photoderm. Akce platí na e-shopu do vyprodání zásob nebo


do 30. 4. 2024
mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"BIODERMA Photoderm BRONZ olej SPF30 200ml"

Jedná se o sluneční ochranu, která stimuluje zdravé opálení i při malém množství UV záření. Díky unikátnímu komplexu bronz spolu v kombinaci s buněčnou ochranou chrání buňky pokožky před oxidativním stresem a zaručí pokožce potřebnou ochranu. Navíc napomáhá přirozenému zhnědnutí kůže. Produkt má svěží parfemaci. Velice lehká textura nezanechává mastný film ani bílé stopy. Biologicky aktivuje přirozené opálení, chrání buňky před oxidativním stresem, multi-odolný (voda, pot, vlhkost), vhodný na obličej, tělo i vlasy.

Použití

Nadměrné vystavování pokožky slunci může poškodit zdraví i přes použití sluneční ochrany.

Dávkování

Dle potřeby.

Příprava a podání

Aplikujte rovnoměrně a v dostatečném množství před pobytem na slunci (snížené množství přípravku snižuje výši solární ochrany). Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo osušení ručníkem. Vyhněte se kontaktu s oblečením.

Složení

Dicaprylyl ether, homosalate, dibutyl adipa E, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, dicaprylyl carbonate, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl triazone, BIS-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, oleoyl tyrosine, tocopheryl acetate, luffa cylindrica seed oil, oleic acid, tocopherol, fragrance (parfum). [BI 658].

Velikost balení

200 ml

Výrobce NAOS
Kód produktu: MD388761
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Bioderma
Kód PDK 4723160
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.