Allnature Aloe vera gel 250ml

Kosmetika

Intenzivně vyživuje, dokonale hydratuje a omlazuje pokožku. Pomáhá při ekzémech a spáleninách. Jemná gelová textura Aloe vera se dobře nanáší a lehce se do pleti vstřebává. Nezanechává na pleti mastný film, nezatěžuje ji ani neucpává póry. více

Produkt není dostupný

Intenzivně vyživuje, dokonale hydratuje a omlazuje pokožku. Pomáhá při ekzémech a spáleninách. Jemná gelová textura Aloe vera se dobře nanáší a lehce se do pleti vstřebává. Nezanechává na pleti mastný film, nezatěžuje ji ani neucpává póry. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Allnature Aloe vera gel 250ml"

K péči o vaši pleť a při hojení pokožky, u které došlo k poškození vlivem popálení, spálením od sluníčka, odřením nebo vlivem vyrážek, zánětů a akné. Pokožku rychle regeneruje a poskytuje jí intenzivní hloubkovou hydrataci. Přípravek má antibakteriální a protizánětlivé účinky a podporuje tak rychlé a bezproblémové hojení ran i snížení rizika vzniku následných jizev.
Jemná gelová textura se dobře nanáší a lehce se do pleti vstřebává. Nezanechává na pleti mastný film, nezatěžuje ji ani neucpává póry. Okamžitě po nanesení pleť osvěžuje a poskytuje jí maximální komfort. Přípravek je vhodný k ošetření problémové, stárnoucí, citlivé nebo suché pleti. Ocení ji také uživatelé, kteří absolvovali laserovou nebo voskovou depilaci, popřípadě je jejich pokožka na těle poškozená vlivem slunce, popálení nebo odření. Spolehlivě pomůže také na štípnutí hmyzem a na ranky vzniklé po vyrážkách nebo akné.

Použití:
Aplikujte jemnou masáží až do úplného vstřebání kdykoliv během dne a tak často, jak je potřeba.

Složení:
Aqua (water), glycerin, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice *, polysorbate 20, carbomer, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, xanthan gum, triethanolamine, linalool, hexyl cinnamal, limonene, geraniol, parfum (fragrance), sodium gluconate, dmdm hydantoin, phenoxyethanol, C.I. 19140 (food yellow 4), C.I. 42051 (food blue 5).

* Produkty z ekologického zemědělství.

Balení obsahuje:
250 ml

Upozornění:
Zamezte styku s očima, při zasažení okamžitě důkladně vypláchněte vodou. Kosmetický prostředek určený pouze k zevnímu použití.
Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Používejte pouze pod dohledem dospělé ososby.

Skladování:
V uzavřeném obalu v suchém prostředí. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Výrobce ALLNATURE
Kód produktu: MD406922
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Allnature
Kód PDK 4916640
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.