HYFAC Čisticí exfoliač.pěna na aknózní pleť 150ml

Kosmetika

HYFAC Čisticí gel pro aknózní pleť jemně odstraňuje nečistoty a kožní maz. Nevysušuje pokožku a zanechává pleť čistou a hydratovanou. Doporučeno na tvář a tělo. Nevytváří komedony. Hypoalergenní. Dermatologicky testováno. Bez parabenů. více

Produkt není dostupný

HYFAC Čisticí gel pro aknózní pleť jemně odstraňuje nečistoty a kožní maz. Nevysušuje pokožku a zanechává pleť čistou a hydratovanou. Doporučeno na tvář a tělo. Nevytváří komedony. Hypoalergenní. Dermatologicky testováno. Bez parabenů. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"HYFAC Čisticí exfoliač.pěna na aknózní pleť 150ml"

HYFAC Čisticí pěna pro aknózní pleť, byl speciálně vyvinutý pro mastnou a problematickou pokožku. Hypoalergenní mýdlo odstraní nečistoty a přebytek kožního mazu, bez nepříjemného podráždění pokožky. Zklidňuje a vyhlazuje pleť a napomáhá předcházet vzniku zánětlivých procesů. Ovocné složky (AHA) zabraňují výskytu pupínků a odstraňují černé tečky. Působí antimikrobiálně. Produkty řady HYFAC jsou určené pro mladou problematickou pokožku, specializuje se na pokožku náchylnou na akné. Je hypoalergenní, dermatologicky testováno a bez parabenů.

Piroctone Olamin: Antibakteriální látka, je známý pro své antimikrobiální vlastnosti, zejména mikroorganismy odpovědné za akné, působí také jako konzervant. Produkt neobsahuje žádné konzervační látky jako jsou parabeny.

Glycerin: Zvlhčovač pleti. Hydratační látka, výborně váže vodu (až několikanásobek vlastní velikosti molekuly) a tak umožňuje, aby pokožka zůstala dlouhodobě hydratovaná. I pleť, která má sklony k akné, je třeba důkladně hydratovat.

Použití:
Ráno a večer na navlhčenou pleť. Napěňte mezi dlaněmi a jemným masírováním ho naneste na pokožku. Důkladně opláchněte čistou vodou.
Jeho mimořádně jemné složení je vhodné i pro tu nejcitlivější pleť.

Složení:
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Malic Acid, Glycerin, Sodium Hydroxide, Sodium Cocoamphoacetate, Glycine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Piroctone Olamine, DMDM Hydantoin, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Formaldehyde, CI 42090 (Blue 1), Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Balení obsahuje:
150 ml

Upozornění:
Neužívejte v případě alergie na některou složku. Kosmetický prostředek určený pouze k zevnímu použití. Vyhněte se kontaktu s očima, v případě zasažení očí vypláchněte velkým množstvím vody.
Doba expirace vyznačena na obalu.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (max. 25 °C). Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce LABORATOIRES MOULIN ROYAL
Kód produktu: MD358902
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Hyfac
Kód PDK 3816429
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.