Planthé Antipigmentové zesvětlující sérum 30ml

Kosmetika

s obsahem čistých rostlinných olejů a inovativních farmaceutických látek pro účinnou péči v boji proti pigmentovým skvrnám. více

Produkt není dostupný

s obsahem čistých rostlinných olejů a inovativních farmaceutických látek pro účinnou péči v boji proti pigmentovým skvrnám. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Planthé Antipigmentové zesvětlující sérum 30ml"

PLANTHÉ Antipigmentové sérum viditelně zesvětluje stávající pigmentové skvrny. Dlouhodobě chrání pokožku a pomáhá předcházet vzniku nových pigmentů nebo jejich rozšiřování. Zároveň redukujte vrásky a sjednocuje barevné tóny pleti. Je vhodné na všechny druhy hyperpigmentace - na tmavé skvrny na obličeji, dekoltu nebo na rukou či jiných částech těla.

PLANTHÉ Antipigmentové sérum představuje kombinaci čistých rostlinných olejů a inovativních farmaceutických látek pro účinnou péči v boji proti pigmentovým skvrnám.

- Viditelné zesvětlení stávajících pigmentových skvrn
- Dlouhodobá ochrana a předcházení vzniku nových pigmentů
- Redukce vrásek a sjednocení barevného tónů pleti

Kombinace hexylresorcinolu, oleje z Chia, extraktu Aloe, avokáda a resveratrolu si hravě poradí se všemi druhy hyperpigmentace, ať už se jedná o tmavé skvrny vzniklé od slunce nebo vlivem hormonálních změn (těhotenství, menopauza, užívání antikoncepce).

Použití:
Před použitím důkladně prostřepejte. Sérum naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte.

Složení:
Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil, Glycerin, Aloe Ferox Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Hexylresorcino, Aqua, Cyclodextrin, Resveratrol, Tocopherol, Butylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Limonene, Linalool

Velikost balení:
30ml

Upozornění:
Nepoužívat při přecitlivělosti na obsaženou složku. Kosmetický výrobek, pouze k zevnímu použití. Jedná se o sérum určeno na pokožku za účelem její ochrany a zlepšení stavu.

Skladování:
V suchu a temnu při teplotě 15-25°C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD404935
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 4882883
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.