MONTBLANC LEGEND (pánský) EdP Vapo 50 ml

Produkt není dostupný
mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"MONTBLANC LEGEND (pánský) EdP Vapo 50 ml"

Montblanc Legend je aromatická fougèrová vůně pro muže, která byla uvedena na trh v roce 2011. Je inspirována mužem, který je sebevědomý, charismatický a odvážný. Vůně je svěží a elegantní, s tóny levandule, bergamotu a ananasu. Je inspirována legendárním Mont Blancem, nejvyšší horou Alp, a odráží majestátnost a nadčasovost této hory. Montblanc Legend EdP je sofistikovaná a elegantní vůně, která je ideální pro každodenní nošení i pro zvláštní příležitosti. Vůně je intenzivní a dlouhotrvající, zanechá na vás dojem luxusu a rafinovanosti.

Hlava: levandule, bergamot, ananas

Srdce: jasmín, geránium, růžové dřevo

Základ: santalové dřevo, cedrové dřevo, fazole tonka

Co je fougerová vůně?

Fougerová vůně je typ parfému, která se vyznačuje svěží a aromatickou kompozicí evokující vůni kapradí, čerstvě posečené trávy a lesa. Název " Fougère" v překladu z francouzštiny znamená kapradí. První fougerová vůně, Fougère Royale, byla vytvořena v roce 1882 Paulem Parquettem. Tato vůně se stala inspirací pro mnoho dalších fougerových parfémů, které se v průběhu 20. století staly velmi populární.

Použití

Parfém bude nejintenzivněji vonět, když ho aplikujete na pulzní body. Ty se nacházejí na zápěstích, za uchem, na krku, na spáncích, na hrudníku mezi prsy, nebo dokonce i v kolenní a loketní jamce. Pulzní body jsou místa na těle, kudy proudí krev a prohřívá pokožku. Parfém na toto tělesné teplo reaguje a vyzařuje vůni do okolí v průběhu celého dne.

Složení

Alcohol Denat. Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonene, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Geraniol, Cinnamal, Eugenol.

Velikost balení

50 ml

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladování

Skladujte v suchu a uchovávejte mimo dosah slunečního záření.

Výrobce _IPF
Kód produktu: MD374266
Značka: Montblanc
Kód PDK 4510468
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.