ViraSoothe chladivý gel 50g

Zdravotnický prostředek

Chladivý gel na zmírnění projevů planých neštovic. Obsahuje unikátní patentovanou technologii Osmo Care, která tím, že ochlazuje pokožku, potlačuje svědění a zmírňuje podráždění při planých neštovicích. více

Produkt není dostupný

Chladivý gel na zmírnění projevů planých neštovic. Obsahuje unikátní patentovanou technologii Osmo Care, která tím, že ochlazuje pokožku, potlačuje svědění a zmírňuje podráždění při planých neštovicích. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"ViraSoothe chladivý gel 50g"

Na zmírnění projevů planých neštovic. Ochlazuje pokožku zasaženou planými neštovicemi, potlačuje svědění, zmírňuje podráždění, napomáhá přirozenému hojení při prodělání planých neštovic, pomáhá zabraňovat vzniku sekundární infekce a pomáhá předcházet vzniku jizev. Plané neštovice jsou typické pro dětský věk. Původcem je virus Varicella zoster, který patří mezi herpetické viry. Virus se přenáší kontaktem s nemocným, protože se nachází v sekretu puchýřků. Virus je také přenosný kapénkami ve vzduchu. Člověk je nakažlivý 1 nebo 2 dny před tím, než se objeví vyrážka na kůži a po propuknutí příznaků ještě další týden. Nejčastěji se nemocí nakazí děti v předškolním a školním věku, ale není výjimkou nákaza neštovicemi v dospělosti.

Použití

Někteří pacienti mohou při aplikaci přípravku pociťovat mravenčení.

Dávkování

Aplikuje se 2krát nebo 3krát denně, respektive tehdy, pokud vznikne potřeba zmírnit projevy.

Příprava a podání

Před a po použití gelu si ruce umyjte a osušte. Jemně vmasírujte gel do pokožky. U dětí do 6 měsíců lze přípravek používat pouze pod lékařským dohledem.

Složení

Gel obsahuje glycerol, PEG-8, kaprylyl glykol, polyakrylát sodný, karbomer, hydroxid sodný a čištěnou vodu.
Neobsahuje konzervační látky.

Velikost balení

50 g

Výrobce THORNTON A ROSS
Kód produktu: MD413299
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Virasoothe
Kód PDK 5018396
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.