Saloos Šlehané máslo tělové růžové BIO 75ml

Kosmetika

Jemné bio bambucké máslo, doplněné o koenzym Q10, který je silným antioxidantem s liftingovými účinky, podporuje mladý vzhled pokožky celého těla i hladkou a pevnou pleť bez vrásek. Vhodné také pro citlivou a zralou pokožku. více

Produkt není dostupný

Jemné bio bambucké máslo, doplněné o koenzym Q10, který je silným antioxidantem s liftingovými účinky, podporuje mladý vzhled pokožky celého těla i hladkou a pevnou pleť bez vrásek. Vhodné také pro citlivou a zralou pokožku. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Saloos Šlehané máslo tělové růžové BIO 75ml"

Bio růžové máslo se stane láskou na první přivonění i dotek hned po otevření! Pravá bio damašská růže s bio bambuckým máslem a Q10 se postarají o tělo doslova od hlavy až k patě. Okouzlí vás omlazujícími účinky na pleť jako krém proti vráskám, pokožku, vlasy, nehty i rty.

Tělové máslo i pleťový krém
Není žádným tajemstvím, že našlehané bio bambucké máslo je fantastické na pokožku, vlasy a pleť. V luxusní kombinaci s omlazující damašskou růží a Q10 poskytuje důkladnou výživu, zvláčnění a omlazení.
Podporuje tvorbu kolagenu, který zajistí maximální pružnost pokožky a aktivně působí proti vráskám i striím. Má úžasně lehkou strukturu, která je nadýchaná jako šlehačka a na kůži působí skvěle. Nádherná vůně královny květin něžně pohladí duši, působí jako posilovač zdravého sebevědomí a vykouzlí dobrou náladu.

Výživný balzám na vlasy
Bio růžové šlehané máslo je díky své jedinečné nadýchanosti jako stvořené pro vyživující vlasové balzámy. Zamilují si ho zejména velmi suché a poškozené vlasy.

Přírodní účinné látky
100% Bio bambucké máslo je krémová péče získaná z máslovníku afrického. Je bohaté na nasycené mastné kyseliny, kyselinu stearovou, olejovou (omega9), vitaminy A, E a fytosterolů. Patří mezi nejvýživnější přírodní kosmetické ingredience, je vhodné i na problematickou pokožku se sklonem k akné či ekzému. Silně pokožku regeneruje a zároveň chrání před vysušováním i nepříznivým počasím.
Růžový esenciální olej je oblíbený pro své omlazující a regenerační účinky na pleť a hlubokou něžnou vůní, která aktivuje ženskou energii a zdravé sebevědomí. Získává se nejšetrnější metodou parní destilace okvětních lístků damašské růže.

Použití:
Potřebné množství másla vetřete či vmasírujte do pokožky obličeje, krku, dekoltu i celého těla, ideálně po koupeli.
Vhodné pro jemnou masáž obličeje a těla.
Dokonale nahradí i výživný krém na ruce.

Složení:
Bio bambucké máslo, Makadamiový olej, Mandlový olej, Bio sezamový olej, Bio růže damascénská, Ubiquinone (Koenzym Q10) Extrakt z měsíčku lékařského, Squalene (Hydratační látka z rostlinného oleje), Extrakt z chmele otáčivého, Bio jojobový olej, Parfum* (Vůně 100% přírodních esenciálních olejů), Linalool**, Tocopherol (Vitamin E), Extrakt z rozmarýnu lékařského, Citronellol**, Beta-Sitosterol (Stabilizátor rostlinného původu), Geraniol**, Ethyl Ferulate (Přírodní antioxidant), Eugenol**, Slunečnicový olej

*směs esenciálních olejů
**přirozená součást esenciálních olejů

Velikost balení:
75ml

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k vnějšímu použití.

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce M+H MICA A HARASTA
Kód produktu: MD367679
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Saloos
Kód PDK 3918548
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.