INDULONA Original hydratační tělový krém 250ml

Kosmetika

Značka: Indulona

INDULONA Hydratační tělový krém ORIGINAL je obohacený o kyselinu hyaluronovou, která účinně pečuje o vaši pokožku a pomáhá ji udržovat přirozenou úroveň hydratace. více

Produkt není dostupný

INDULONA Hydratační tělový krém ORIGINAL je obohacený o kyselinu hyaluronovou, která účinně pečuje o vaši pokožku a pomáhá ji udržovat přirozenou úroveň hydratace. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"INDULONA Original hydratační tělový krém 250ml"

Indulona Hydratační tělový krém Original je obohacený o kyselinu hyaluronovou, která účinně pečuje o vaši pokožku a pomáhá jí udržovat přirozenou zároveň hydratovanou. Poskytuje až 48hodinovou hydrataci. Obsažený GLYCERIN podporuje zdravý vzhled pokožky, pomáhá zlepšovat její hydrataci a chrání ji před vnějšími vlivy. Zanechá pokožku jemnou, vláčnou a hydratovanou. Dermatologicky testováno.

Použití:
Aplikujte na čistou pokožku a důkladně rozetřete. Dle potřeby.

Složení:
Aqua, Paraffinum liquidum, Glyceryl stearate, Glycerin, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Cetyl palmitate, PEG-100 stearate, Sodium hyaluronate, Allantoin betaine, Citric acid, Fructose, Glucose, Glyceryl laurate, Maltose, Octadecene, Parfum, Pentylene glycol, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium pca, Sodium polyacrylate, Sodium stearoyl glutamate, Stearyl simethicone, Tetrasodium edta, Tocopheryl actate, Trehalose, Urea, Bht, Phenoxyethanol, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Velikost balení:
250 ml

Upozornění:
Neužívejte v případě alergie na některou složku. Kosmetický prostředek určený pouze k zevnímu použití.
Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o výrobku.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě v uzavřeném obalu při pokojové teplotě (max. 25 °C). Skladujte v dobře uzavřeném obalu. Ukládejte mimo dosah dětí.
Doba expirace vyznačena na obalu.


Výrobce SARANTIS SLOVAKIA
Kód produktu: MD374750
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Indulona
Kód PDK 4511003
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.