Saloos Těhotenské krémové máslo + Q10 BIO 110ml

Kosmetika

Šetrná, čistě přírodní tělová péče pro zvýšení elasticity pokožky a prevenci vzniku strií. Prémiové krémové bio bambucké máslo s bio arganovým olejem a koenzymem Q10 dokonale pečuje o pokožku v období těhotenství i po narození miminka. více

Produkt není dostupný

Šetrná, čistě přírodní tělová péče pro zvýšení elasticity pokožky a prevenci vzniku strií. Prémiové krémové bio bambucké máslo s bio arganovým olejem a koenzymem Q10 dokonale pečuje o pokožku v období těhotenství i po narození miminka. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Saloos Těhotenské krémové máslo + Q10 BIO 110ml"

Šetrná, čistě přírodní tělová péče pro zvýšení elasticity pokožky a prevenci vzniku strií. Prémiové krémové bio bambucké máslo s bio arganovým olejem a koenzymem Q10 dokonale pečuje o pokožku v období těhotenství i po narození miminka.

Strie (pajizévky) mohou vzniknout nadměrným napnutím pokožky při rychlém růstu nebo přibývání na váze. Dokonale krémové bio bambucké máslo předá pokožce potřebné látky a vitaminy, aby si zachovala pružnost. Působí tak skvěle proti striím a nedokonalostem. Namáhaným partiím, jako je bříško, stehna, boky a prsa dopřeje dlouhodobé zvláčnění i tolik potřebné zklidnění.

Pečlivě vybraná, harmonizující vůně neroli, růže a geránie působí příznivě na náladu a je skvělou oporou v období těhotenství. Promění tak všední péči v jedinečný zážitek.

 

AKTIVNÍ PŘÍRODNÍ INGREDIENCE
100% Bio bambucké máslo se vyznačuje vysokým podílem vzácných rostlinných sterolů, nenasycených mastných kyselin, kyselinou skořicovou, přírodními vosky a karitény. Obsahuje například důležitou kyselinu linolovou, o které je známo, že aktivně působí proti vysušování pokožky a oslabování vlasů. Dalšími důležitými složkami jsou fenoly a vitaminy A a E.
Extra bio arganový olej patří díky svým ojedinělým hydratačním a omlazujícím účinkům mezi celosvětově nejoblíbenější oleje. Obsahuje vysoké množství vitamínů E a F, které doplňují pleti potřebnou hydrataci, chrání buňky před oxidačním stresem, zabraňuje jejich předčasnému stárnutí a tvorbě vrásek.
Koenzym Q10 proniká přes pokožku do kožních buněk, kde podporuje tvorbu energie a pomáhá zpomalit jejich stárnutí.
Kombinace 100% esenciálních olejů pečlivě vybraných s dlouholetými zkušenostmi v oboru aromaterapie tak, aby výsledná vůně byla příjemná a přinášela maximální aromaterapeutický účinek s ohledem na speciální potřeby těla v tomto období.

 

Použití:
Denně nanášejte na navlhčenou pokožku bříška, stehen i zadečku a jemně masírujte.
Doporučujeme provádět po celou dobu těhotenství i 6 -12 měsíců po porodu.

 

Složení:
Bio bambucké máslo, Bio arganový olej, Koenzym Q10, Vitamin E, Rosa Damascena Extract, Pomerančovník hořký, Esenciální olej z pelargonie vonné, Esenciální olej z levandule lékařské, Esenciální olej ho - sho, Bio slunečnicový olej, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Citral*, Ethyl Ferulate, Extrakt z chmele otáčivého

*součást esenciálních olejů

 

Velikost balení:
110ml

 

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k vnějšímu použití.

 

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Značka Saloos
Výrobce M+H MICA A HARASTA
Kód produktu: MD386420
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 4696473
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.