Pepino prezervativ Long Action 3ks

Zdravotnický prostředek

PEPINO kondomy z přírodního latexu se speciálním lubrikantem, který napomáhá u mužů oddálit vyvrcholení a tak prodlouží Váš intimní styk, s rezervoárem. Šířka 53mm,délka 180mm. 100% elektronicky testováno. více

Produkt není dostupný

PEPINO kondomy z přírodního latexu se speciálním lubrikantem, který napomáhá u mužů oddálit vyvrcholení a tak prodlouží Váš intimní styk, s rezervoárem. Šířka 53mm,délka 180mm. 100% elektronicky testováno. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Pepino prezervativ Long Action 3ks"

Prezervativ je vyroben z přírodního latexu se speciálním lubrikantem, který napomáhá u mužů oddálit vyvrcholení, a tak prodlouží váš intimní styk.

Parametry produktu:

  • Šířka 52 mm, délka 180 mm
  • Vlhčeno silikonovým olejem
  • 100 % elektronicky testováno
  • S rezervoárem

Použití:

  • Používejte Pepino kondom při každém pohlavním styku. Před a po ukončení pohlavního styku omyjte ruce a pohlavní orgány vodou.
  • Opatrně roztřepte folii tak, aby nedošlo k poškození kondomu. Nepoužívejte kondom, jestliže se lepí, prašká nebo je jinak poškozen. Nepoužívejte jej také v případě, že je prošlá expirační doba kondomu nebo poškozený obal.
  • Špičku kondomu (2-3cm) přidržte palcem a ukazováčkem tak, aby se vytlačil vzduch. Pak narolujte na ztopořený penis tak, aby byl konec s rezervoárem prázdný. Buďte při tom opatrní, ať nepoškodíte kondom ostrými nehty nebo přestřeny.
  • Před ochabnutím pohlavního údu přidržte kondom při jeho kořeni a vytáhněte jej pomalu ven.
  • Použitý kondom hygienicky znehodnoťte. Nikdy jej nesplachujte do WC.

Složení:

100% latex

Velikost balení:

Balení obsahuje 3 kusy.

Upozornění:

Osobám trpícím alergiemi na latex doporučujeme používat kondom pouze po konzultaci s lékařem. Žádný kondom nemá 100% účinnost. Je-li však správně používán, je účinný jako ochrana proti otěhotnění a snižuje riziko nákazy nebo šíření pohlavních chorob včetně viru HIV. Pro dodatečné zvlhčení kondomu používejte pouze lubrikanty na vodní bázi.

Výrobce SURETEX
Kód produktu: MD273185
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 8592442900182
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.