DUREX Cherry gel 50 ml

Zdravotnický prostředek

Obohacený o aroma a chuť třešní, je vhodný pro orální, vaginální a anální sex, a je dokonce bez cukru, takže si ho můžete dopřát bez výčitek více

Produkt není dostupný

Obohacený o aroma a chuť třešní, je vhodný pro orální, vaginální a anální sex, a je dokonce bez cukru, takže si ho můžete dopřát bez výčitek více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"DUREX Cherry gel 50 ml"

Je čas na trochu sladkostí v posteli. Vyzkoušejte smyslnou, sladkou chuť třešní s Durexem a posuňte intimní pocity na novou úroveň. Gel Durex pomůže zintenzivnit rozkoš při laskání a sexu. Lubrikant Durex je vyvinut pro lepší skluz a pohodlí. Intimní gel Durex s opojnou vůní a příchutí třešní ve vás rozpoutá ještě větší vášeň a pomůže vám cítit se blízce a intimně. Používejte ho při orálním, vaginálním i análním sexu a kombinujte ho s kondomy Durex. Intimní gel Durex neobsahuje cukr, takže ho můžete používat bez výčitek svědomí. Ideální pro orální sex.

Proč si ho zamilujete

  • Vychutnejte si chuť a vůni třešní
  • Vhodný pro orální sex
  • Neobsahuje cukr
  • Jeho zbytky lze snadno smýt
  • Pomáhá zintenzivnit potěšení při laskání a sexu

Vlastnosti

  • NA BÁZI VODY
  • KOMPATIBILNÍ S HRAČKAMI
  • KOMPATIBILNÍ S KONDOMEM

DUREX Cherry gel 50 ml. Foto1 DUREX Cherry gel 50 ml. Foto2

 

 

Velikost balení:
50 ml

Upozornění:
Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Gel může zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnera těhotná, nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD387658
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Durex
Kód PDK 5997321773667
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.