DUREX Strawberry gel 50 ml

Zdravotnický prostředek

Obohacený o aroma a chuť jahod, je vhodný pro orální, vaginální a anální sex a je dokonce bez cukru, takže si ho můžete dopřát bez výčitek. více

Produkt není dostupný

Obohacený o aroma a chuť jahod, je vhodný pro orální, vaginální a anální sex a je dokonce bez cukru, takže si ho můžete dopřát bez výčitek. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"DUREX Strawberry gel 50 ml"

Kdo by neměl rád jahody? Vyzkoušejte tuto oblíbenou ovocnou příchuť a vyberte si hydratační gely Durex s jahodovou příchutí. Umocněte své potěšení a dopřejte své drahé polovičce ještě smyslnější pocit během vašich intimních radovánek. Tento zvlhčující gel je navržen pro dosažení většího pohodlí a klouzání při sexu. Gel Durex s bohatou vůní a jahodovou příchutí si můžete užívat při orálním i vaginálním styku. Můžete jej bezpečně kombinovat s kondomy Durex. Lubrikanty z této řady neobsahují cukr, takže je můžete používat bez výčitek svědomí. Durex Jahoda gel používejte jako vaginální lubrikační gel, k erotické masáži nebo orálním sexu.

Proč si ho zamilujete

  • Vychutnejte si chuť a vůni třešní
  • Vhodný pro orální sex
  • Neobsahuje cukr
  • Jeho zbytky lze snadno smýt
  • Pomáhá zintenzivnit potěšení při laskání a sexu

Vlastnosti

  • NA BÁZI VODY
  • KOMPATIBILNÍ S HRAČKAMI
  • KOMPATIBILNÍ S KONDOMEM

DUREX Strawberry gel 50 ml. Foto1 DUREX Strawberry gel 50 ml. Foto2

 

 

Velikost balení:
50 ml

Upozornění:
Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Gel může zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnera těhotná, nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD387659
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Durex
Kód PDK 5997321773674
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.