Dr.Müller Hyalosan lubrikační gel 50ml

Zdravotnický prostředek

Hyalosan lubrikační gel je zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění a obohacení intimních prožitků. více

Dočasně nedostupné

131 Kč

Hyalosan lubrikační gel je zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění a obohacení intimních prožitků. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Dr.Müller Hyalosan lubrikační gel 50ml"

Hyalosan lubrikační gel s kyselinou hyaluronovou je zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění a obohacení intimních prožitků. Kyselina hyaluronová podporuje přirozené mechanismy zvlhčení vaginální sliznice. Lubrikační gel Hyalosan odstraňuje nepříjemné bolestivé pocity při nedostatečném zvlhčení a zároveň podporuje regeneraci a obnovu přirozeného stavu vaginální sliznice. Lze jej použít společně s kondomem. Lubrikační gel je také vhodný pro snadnější zavádění teploměru nebo menstruačních tampónů do pochvy. Je založen na vodní bázi, neobsahuje parfémy, oleje ani barviva. Nezanechává skvrny. Nevstřebává se do organismu. Nenahrazuje antikoncepci.

Použití:
Odstraňte fólii z uzávěru tuby, vytlačte přiměřené množství přípravku a aplikujte na již nasazený kondom nebo přímo na sliznici pohlavních orgánů.

Složení:
Sodium Hyaluronate, Glycerin, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Hydroxyethylcellulose, Aqua

Velikost balení:
50ml

Upozornění:
Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření.

Skladování:
Na suchém místě při teplotě od +5°C do +25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce DR MULLER
Kód produktu: MD357200
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Dr. Müller
Kód PDK 3786630
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.