ELUDRIL Classic ústní voda 200ml

Kosmetika

Unikátní spojení chlorhexidinu a chlorbutanolu pomáhající proti tvorbě zubního plaku, proti problémů s dásněmi a proti bakteriím. Nutno ředit! více

Produkt není dostupný

Unikátní spojení chlorhexidinu a chlorbutanolu pomáhající proti tvorbě zubního plaku, proti problémů s dásněmi a proti bakteriím. Nutno ředit! více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"ELUDRIL Classic ústní voda 200ml"

Kombinace unikátního spojení dvou účinných složek: chlorhexidinu a chlorbutanolu. Tyto dvě složky pomáhají omezovat tvorbu zubního plaku, zabraňovat vzniku nebo zhoršování problémů s dásněmi, cíleně působí proti bakteriím a pomáhají udržovat zuby a dásně zdravé. Nutno ředit!

Použití:
Přípravek je nutno ředit vodou. Používejte vždy ráno a večer po čištění zubů. Doporučené použití je po dobu 15 dnů. Dospělí: Nalijte 15 ml roztoku do odměrky a doplňte až po nejvyšší rysku vodou. Děti 6 - 12 let: Nalijte 10 ml roztoku do odměrky a doplňte až po nejvyšší rysku vodou.

Velikost balení:
200 ml

Upozornění:
Přpravek nepolykejte. Přípravek není určen pro děti mladší 6 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek nepoužívejte, pokud máte alergii na některou z jeho složek. Přípravek není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Dlouhodobé užívání může ve výjimečných případech způsobit nahnědlé zabarvení zubů a jazyka, které lze odstranit běžným čištěním. Ve výjimečných případech může dojít ke změně chuti, která zpravidla odezní. Obsahuje chlorbutanol. Obsahuje alkohol (44,2 obj. %).

Výrobce PIERRE FABRE DERMO
Kód produktu: MD336872
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Eludril
Kód PDK 3404143
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.