Biorepair Advanced Active Shield zubní pasta 75ml

Kosmetika

Zubní pasta působí preventivně proti tvorbě zubního kazu a každodenně chrání zubní sklovinu před bakteriální agresí. více

Produkt není dostupný

Zubní pasta působí preventivně proti tvorbě zubního kazu a každodenně chrání zubní sklovinu před bakteriální agresí. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Biorepair Advanced Active Shield zubní pasta 75ml"

Zubní pasta s trojím účinkem BioRepair Advanced Active Shield zamezuje tvorbě zubního plaku díky účinku Xylitolu a iontů zinku.  Active Shield byla vylepšena v boji proti cukrovým kyselinám a kariogenním bakteriím s aktivním působením zinku PCA a xylitolu spolu s technologií na opravu zubní skloviny microRepair®. Neobsahuje fluorid, oxid titaničitý, SLS, parabeny, lepek a laktózu.
Active Shield byla vylepšena v boji proti cukrovým kyselinám a kariogenním bakteriím s aktivním působením zinku PCA a xylitolu spolu s technologií na opravu zubní skloviny microRepair®.

Použití:
Pro každodenní použití.Užívejte zubní pastu. 2x denně, přiměřené množství naneste na zubní kartáček.

Složení:
Aqua, Zinc Hydroxyapatite**, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Xylitol, Silica, Aroma, Cellulose Gum, Zinc PCA, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Zinc Citrate, Citric Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Limonene.
**microRepair®

Velikost balení:
75 ml

Upozornění:
Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Děti mladších 6 let mohou používat zubní pastu i bez dohledu rodičů, díky absenci fluoridů.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě v uzavřeném obalu při pokojové teplotě (max. 25 °C). Skladujte v dobře uzavřeném obalu. Ukládejte mimo dosah dětí.
Doba expirace vyznačena na obalu.


Výrobce COSWELL
Kód produktu: MD388420
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Dr.Schrammek
Kód PDK 4723640
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.