SYOSS Thicker Hair - lak na vlasy 300 ml

Kosmetika

Lak na vlasy pro větší objem se zahušťovacími vlákny. Až 48 hodin extra silná výdrž. Nezatěžující textura a objem. více

Produkt není dostupný

Lak na vlasy pro větší objem se zahušťovacími vlákny. Až 48 hodin extra silná výdrž. Nezatěžující textura a objem. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"SYOSS Thicker Hair - lak na vlasy 300 ml"

Syoss Professional Performance. Salonem inspirovaný Syoss, vyvinutý s a testovaný kadeřníky, poskytuje kompletní řadu produktů pro hustší vlasy, které dodají Vašemu účesu objem a pocit plnosti. Lak na vlasy pro větší objem se zahušťovacími vlákny. Až 48 hodin extra silná výdrž. Nezatěžující textura a objem.

Použití:
Před použitím protřepejte. Naneste na suché vlasy ze vzdálenosti 30 cm. Pokud by se ucpal ventil, opláchněte ho teplou vodou. Pro dosažení optimálních výsledků použijte Syoss pěnové tužidlo Thicker Hair a Fiber sprej.

Složení:
Dimethyl ether, Alcohol denat., Aqua (water, eau), Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethyl propanol, Cellulose, Parfum (fragrance), Isopropyl myristate, Benzoic acid, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Phenoxyethanol

Velikost balení:
300 ml

Upozornění:
Nebezpečí. Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Aplikujte krátkými střiky. Nestříkejte do očí. Záměrně nevdechujte. EXTRÉMNĚ HOŘLAVÝ AEROSOL.

Výrobce Henkel
Kód produktu: MD387988
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Syoss
Kód PDK 9000101252286
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.