KLORANE Šampon olivy na zralé vlasy 200ml

Kosmetika

Šampon s esenciálním výtažkem z oliv je vhodný pro zralé vlasy, které se s přibývajícím věkem ztenčují a jsou oslabené. Zároveň obnovuje rovnováhu vlasové pokožky Navrací vlasům hustotu a vitalitu. více

Produkt není dostupný

Šampon s esenciálním výtažkem z oliv je vhodný pro zralé vlasy, které se s přibývajícím věkem ztenčují a jsou oslabené. Zároveň obnovuje rovnováhu vlasové pokožky Navrací vlasům hustotu a vitalitu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"KLORANE Šampon olivy na zralé vlasy 200ml"

Postupem času se vlasy stávají křehčími, slabšími a ztrácejí vitalitu a hustotu. Vlasová pokožka je sušší a její životní funkce se zpomalují. Stává se citlivější k vnějším škodlivým vlivům. Šampon s esenciálním výtažkem z oliv(1) byl vyvinut pro zralé vlasy. Jaké je jeho tajemství? Obnovuje rovnováhu vlasové pokožky a regeneruje vlasy oslabené věkem. Vlasy získávají hustotu do hloubky a vypadají silnější(2). Vlasy jsou opět pružné. Znovu získávají sílu a novou vitalitu.
Testováno pod dermatologickým dohledem. Patent(4). Bioodbouratelné složení*.

Hlavní výhody:
- zvětšuje průměr vlasu
- navrací hustotu a vitalitu
- chrání vlasovou pokožku

Účinné látky: esenciální výtažek z oliv

Olivovník, pradávný strom ze Středozemí, je zázrakem života, symbolem dlouhověkosti a odolnosti. Zelené zlato jeho plodů je známé pro jeho vyživující a antioxidační vlastnosti. Vybrali jsme druh Olea europaea L. pocházející z řeckého poloostrova Peloponés. Sklízíme jeho vzácné olivy Koronelki, přičemž respektujeme okolní ekosystém. Jemným lisováním dužinatých plodů získáváme esenciální výtažek(1) bohatý na antioxidanty(3), polyfenoly a další důležité látky. Tato esence mládí stimuluje vlasovou pokožku a zvětšuje průměr vlasu (výsledky byly vědecky změřeny a patentovány(4).)
(1) Výtažek z oliv.
(2) Test spokojenosti - 67 osob - po 14 dnech používání.
(3) Test in vitro.
(4) Ve Francii.
*V souladu s mezinárodní normou OECD 301B

Použití:
Jedna aplikace stačí. Důkladně opláchněte.

Složení:
WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, BETAINE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM LAURETH-8 SULFATE, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL OLEATE, GREEN 3 (CI 42053), HESPERIDIN METHYL CHALCONE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LECITHIN, LIMONENE, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, MAGNESIUM LAURETH-8 SULFATE, MAGNESIUM OLETH SULFATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT (OLEA EUROPAEA FRUIT EXTRACT), PHENOXYETHANOL, PROPANEDIOL, RED 33 (CI 17200), SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM OLETH SULFATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL NICOTINATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, YELLOW 6 (CI 15985)

Velikost balení:
200 ml

Upozornění:
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

Výrobce PIERRE FABRE DERMO
Kód produktu: MD318844
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Klorane
Kód PDK 3225837
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.