Walmark Reghaar vlasový šampon proti lupům 175ml

Vlasový šampón proti lupům a jeho mimořádná účinnost proti lupům je zaručena přítomností octopiroxu, látky odstraňující lupy a působící proti jejich tvorbě. více

Produkt není dostupný

Vlasový šampón proti lupům a jeho mimořádná účinnost proti lupům je zaručena přítomností octopiroxu, látky odstraňující lupy a působící proti jejich tvorbě. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Walmark Reghaar vlasový šampon proti lupům 175ml"

Walmark Reghaar vlasový šampon proti lupům má zaručenou mimořádnou účinnost proti lupům díky přítomnosti octopiroxu, látky odstraňující lupy a působící proti jejich tvorbě.

Je připravován podle speciální receptury s obsahem rostlinných výtažků kopřivy dvoudomé a lopuchu obecného, které napomáhají snižovat vypadávání vlasů, zamezují zvýšenému maštění vlasů, vyživují vlasovou pokožku a dodávají vlasům zdravý vzhled a přirozený lesk.

Použití:
Dle potřeby dlaní rozetřete na vlhké vlasy, jemně vmasírujte do vlasové pokožky a nechte působit 5 minut. Důkladně opláchněte vodou. Vhodný pro všechny typy vlasů.

Složení:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-15 Cocopolyamine, Cocamidopropyl Betaine, Urtica Dioica Extract, Alcohol Denat., Arctium Lappa Root Extract, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Piroctone Olamine, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Disodium EDTA, Citric Acid, Parfum, Alpha-isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Velikost balení:
175ml

Skladování:
V suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Ukládat mimo dosah dětí.

Značka Walmark
Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD371349
Kód PDK 3970903
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.