Natucain Hair Activator 100ml

Kosmetika

Natucain je vlasové tonikum 100% přírodního původu, které zlepšuje růst vlasů o 93% a snižuje jejich vypadávání o 90%. více

Produkt není dostupný

Natucain je vlasové tonikum 100% přírodního původu, které zlepšuje růst vlasů o 93% a snižuje jejich vypadávání o 90%. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Natucain Hair Activator 100ml"

Více než 147 milionů lidí na světě trpí vypadáváním vlasů. Natucain přináší řešení! Složení zcela přírodního původu. Prokázané výsledky. Natucain redukuje vypadávání vlasů až o 90 % a stimuluje růst vlasů o 93 %.

natucain

 

Tonikum je 100% přírodního původu. Základem je technologie MKMS24, která je obsažená v přípravku. Jedná se o přelomovou aktivní složku, která je tvořená ingrediencemi 100% přírodního původu, jakými jsou například čočka, tymián a bambus.

Technologie MKMS24 stimuluje vlasy přímo u kořínků a prodlužuje anagenní (růstovou) fázi růstů vlasů, čím redukuje vypadávání vlasů a vede k jejich lepšímu růstů. První výsledky poznáte za 6–8 týdnů.

 

Aplikace 1–2× denně, 100 ml vydrží 3 měsíce

Během prvního měsíce používání aplikujte 1 ml (= 6 stlačení pumpičky) ráno a večer na místa postižená ztrátou vlasů.
Počínaje druhým měsícem aplikujte 1 ml (= 6 stlačení pumpičky) pouze jednou denně na místa postižená ztrátou vlasů.

Nadále aplikujte vždy 1 ml produktu pro udržení vlasového růstu. natucain

Hlavní složka – MKMS24

MKMS24 je účinná látka, která je vyrobena ze složek 100% přírodního původu, jakými jsou čočka, tymián a bambus. Stimuluje vlasy přímo u kořínků a prodlužuje anagenní fázi růstu vlasů, což redukuje vypadávání vlasů a vede k většímu růstu. MKMS24 stimuluje dermální papilu, aby produkovala proteiny FGF7 a noggin. Nogginový protein umožňuje aktivitu proteinu BMP4, který zkracuje přechod z telogenní fáze (vypadávání vlasů) zpět do anagenní fáze (růstová fáze). MKMS24 také prodlužuje anagenní fázi a zkracuje telogenovou fázi, přičemž zajišťuje dostatečné množství živin, které umožňují regeneraci vlasových folikulů.

Složení

Aqua (Water), Alcohol, Triethylcitrate, MKMS24-Complex (Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Thymus Vulgaris Extract, Lens Esculenta Seed Extract), Cicer Arietinum Seed Extract, Glycine Max Seed Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Origanum Vulgare Extract, Pisum Sativum Extract, Glycerin, Xanthan Gum, Citric Acid, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Geraniol, Eugenol, Citral, Limonene, Citronellol.

výsledek

 



 

 

Výrobce New Flag
Kód produktu: MD392950
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Natucain
Kód PDK 4569472
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.