Domácí test na HPV viry

Zjistěte, zda v těle máte infekci HPV. Domácí test určený pro ženy. Jednoduše si v pohodlí domova odeberete vzorek pomocí testovací sady, která vám přijde na adresu a v připravené obálce zašlete do naší laboratoře k analýze. více

Produkt není dostupný

Zjistěte, zda v těle máte infekci HPV. Domácí test určený pro ženy. Jednoduše si v pohodlí domova odeberete vzorek pomocí testovací sady, která vám přijde na adresu a v připravené obálce zašlete do naší laboratoře k analýze. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Doprava zdarma!

Informace o produktu:
"Domácí test na HPV viry"

Samoodběrový HPV DNA test

Zjistěte, zda v těle máte infekci HPV, která může představovat riziko rozvoje rakoviny děložního čípku. Jednoduše, bezpečně a diskrétně z tepla domova pomocí velmi citlivého nástroje k odběru biologického materiálu stěrem z poševní sliznice.
Test je vhodný také ke zjištění pozitivity HPV před očkováním v případě, že očkování nebylo provedeno před začátkem Vašeho sexuálního života nebo i v případě, že jste byla očkovaná, neboť očkování Vás chrání pouze proti HPV typům, proti kterým je očkování cíleno.

Máte dotaz ohledně testu?
+420 226 224 970 (Po-Pá 8:00 - 17:00)

Jak test na HPV probíhá?

  • Po závazném objednání obdržíte balíček s odběrovou sadou, kterou vám zašleme. V balíčku najdete odběrovou sadu pro samoodběr s návodem provedení stěru, plastový sáček, žádanku a předplacenou odpovědní obálku s adresou do laboratoře. Po uhrazení objednávky vám na e-mail dorazí unikátní kód vyšetření (v připadě dobírky do několika hodin po vyzvednutí). Odpovědní obálku s odebraným vzorkem zašlete zpět zdarma do Laboratoře EUC přes pobočku Zásilkovny.
  • Dostala jsem test - co mám udělat
    • Doma si pomocí sady a návodu odeberete vzorek, níže si můžete pustit i video návod.
    • Vyplňte formulář Žádost o vyšetření
    • Vzorek dejte do plastového sáčku a spolu s žádostí o vyšetření vložte do přiložené odpovědní obálky.
    • Obálku zalepte a zašlete pomocí Zásilkovny do EUC Laboratoře.
  • Do 2 týdnů obdržíte výsledky v elektronické podobě v šifrovaném emailu (do emailu Vám přijde odkaz na stažení dokumentu a na mobil SMS s heslem k otevření)

Balíček zahrnuje tato vyšetření:

Identifikace vysoce rizikových typů HPV:
16, 18, 26, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 53, 56, 58, 59, 66, 68, 69, 73, 82

Identifikace nízce rizikových typů HPV způsobující genitální bradavice:
6, 11, 40, 42, 43, 44, 54, 61, 70

Složení balíčku:

  • Samoodběrový HPV DNA test s vyznačeným datem spotřeby.
  • Návod k použití.
  • Žádost o vyšetření (nezapomeňte před odesláním vzorku vyplnit)

Výsledky:

Výsledky obdržíte emailem do 2 týdnů od doručení vzorku. Výsledek s sebou vezměte ke svému gynekologovi nebo praktickému lékaři.

Doporučení:

  • Test je určen výhradně ženám pro odebrání vaginálního vzorku. Není určen pro muže, ani k odebrání vzorku z análního otvoru.
  • Jedná se o sterilní odběrovou sadu, která je určena pouze na jedno použití.
  • V žádném případě nepoužívejte odběrovou sadu, jejíž plastový obal byl po doručení otevřen, nebo mechanicky poškozen a požádejte o nový test.

Vlastní laboratorní vyšetření je prováděno společností EUC Laboratoře s.r.o. Provozovatel www.euclekarna.cz EUC Klinika Praha a.s. neposkytuje uvedené zdravotní služby, pouze zprostředkovává prodej vyšetření. Všechny výše uvedené společnosti spadají do holdingu EUC a.s.