AVENE Sun Sluneční olej SPF30 200ml

Jiné přípravky

Avène Sluneční olej SPF 30 zajišťuje vysokou ochranu citlivé kůži vystavené slunečnímu záření. Je vhodný na tělo. více

Produkt není dostupný

Avène Sluneční olej SPF 30 zajišťuje vysokou ochranu citlivé kůži vystavené slunečnímu záření. Je vhodný na tělo. více

Při nákupu dvou vybraných opalovacích přípravků Avène získáte levnější z nich zdarma. Není možné kombinovat s dalšími akcemi na produkty značky Avène. Akce platí na e-shopu do vyprodání zásob nebo


do 31. 5. 2024
mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"AVENE Sun Sluneční olej SPF30 200ml"

Avène Sluneční olej SPF 30 zajišťuje vysokou ochranu před slunečním zářením. Je vhodný na tělo citlivé kůže. Zejména pro kůži, která se často spálí nebo v kombinaci s přípravky velmi vysoké ochrany (SPF 50+).

Hlavní výhody:
- Velmi vysoká účinnost při použití minima chemických filtrů
- Chrání DNA buněk, chrání kůži před fotostárnutím a před volnými radikály

Účinné látky:
Poskytuje vysokou sluneční ochranu citlivé kůže díky inovativnímu fotoprotekčnímu ochrannému systému Sunsitive®:
1. Fotostabilní patentovaný filtrační systém - minimální množství filtrů (5) zajišťujících maximální ochranu před širokým spektrem UVB a UVA záření.
2. Antioxidační komplex zajišťuje dvojí antioxidační účinek pro komplexní ochranu buněk.
3. Termální voda Avène zklidňuje, zjemňuje citlivou pleť a působí proti podráždění.

Jeho nelepivá textura dodává kůži sametový vzhled.
Je voděodolný. S jemnou parfemací.

Použití:
Aplikujte přípravek 20 minut před vystavením se slunečnímu záření. Pro zajištění uvedené úrovně ochrany aplikujte dostatečné množství přípravku. Například: 12 stisků spreje na každou z těchto oblastí: ruka, noha, břicho, hruď. 24 stisků spreje na celá záda. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, po plavání a osušení ručníkem.

Složení:
C12-15 ALKYL BENZOATE, ISODODECANE, DIISOPROPYL ADIPATE, COCO-CAPRYLATE, DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE, Avène THERMAL SPRING WATER (Avène AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, **

Velikost balení:
200 ml

Upozornění:
Zabraňte styku s očima. K vnějšímu použití. Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, po plavání a osušení ručníkem. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko. Vyhýbejte se slunci v době mezi 11. a 15. hodinou. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunečnímu záření. K ochraně před sluncem používejte oblečení (klobouk, sluneční brýle, tričko...). Pro zajištění uvedené úrovně ochrany ukazatelem SPF je třeba aplikovat přípravek na kůži celého těla ve vrstvě 2 mg/cm2.

Výrobce _PFD
Kód produktu: MD311119
Druh zboží: Jiné přípravky
Značka: Avene
Kód PDK 3108140
Netto 200 ml
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.