TraumaPet zvlhčující gel s Ag 15ml

Veterinární přípravek pro lokální aplikaci na rány různého původu (kousnutí, odřeniny apod.) s obsahem stříbra. Podstatnou složkou je voda, která zvlhčuje ránu pro podporu vlhkého hojení. více

Produkt není dostupný

Veterinární přípravek pro lokální aplikaci na rány různého původu (kousnutí, odřeniny apod.) s obsahem stříbra. Podstatnou složkou je voda, která zvlhčuje ránu pro podporu vlhkého hojení. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"TraumaPet zvlhčující gel s Ag 15ml"

TraumaPet zvlhčující gel s Ag je veterinární gel pro lokální aplikaci na rány různého původu s obsahem stříbra. Podstatnou složkou je voda, která zvlhčuje ránu pro podporu vlhkého hojení.

Gel je určený na čerstvé rány, které zvlhčuje, zchlazuje, přináší úlevu a podporuje hojení (u všech typů ran včetně infikovaných, díky antibakteriálnímu a protizánětlivému účinku koloidního stříbra NanoComplex®).

Gel na rány vašim mazlíčkům také pomůže na:

  • Jakékoli rány včetně otevřených
  • Oděrky
  • Kousnutí
  • Praskliny
  • Škrábance
  • Infikované rány
  • Podráždění análních žláz a vulvy

TraumaPet® nabízí dva produkty, které se používají na rány, pokud dojde k poranění. Gel na rány TraumaPet® gel Ag, který se používá na počátku na otevřené rány a krém na podporu hojení TraumaPet® cremor Ag, který se používá až se na ráně utvoří strup.

Použití

Před aplikací odstraňte z rány cizí předměty a nečistoty. Čistým prstem naneste gel tak, aby byla rána pokryta rovnoměrnou vrstvou o tloušťce 2-3 mm.
Poté ránu zabalte do obvazu (pokud je to možné) a tento postup opakujte každých 12-48 hodin, v závislosti na závažnosti a postupu hojení. Pokud se situace do několika dnů nezlepší, zvažte návštěvu veterináře.
Je důležité udržovat ránu vlhkou gelem, protože vysušení vede ke ztrátě účinnosti. Doporučuje se uchovávat gel v chladničce, protože aplikace chladného gelu má zklidňující účinek.

Velikost balení

15 ml.

Složení

Koloidní stříbro, čištěná voda, karbomer, hydroxid sodný

Všechny produkty TraumaPet® obsahují NanoComplex®, speciálně navrženou kompozici obsahující nanočástice stříbra (koloidní stříbro) s dalšími aktivními látkami. Stříbro je drahý kov s antibakteriálními a protizánětlivými účinky, které znali už naši předkové. Vzhledem k tomu, že použití stříbra nevytváří rezistentní (odolné) kmeny patogenů, jak je známo u antibiotik, je možné jej používat po dlouhou dobu a může sloužit jako vhodná alternativa antibiotik.

Výrobce NANOCOMPLEX
Kód produktu: MD393522
Značka: TraumaPet
Kód PDK 4794690
Pouze pro veterinární použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.