Calo-Pet rekonvalescence pes/kočka gel 120g

Přípravek je doporučován v období rekonvalescence po prodělané nemoci nebo operaci, po těžkém porodu, v případě vyčerpání nebo jako kompenzace nedostatku vitaminů a minerálních látek způsobených nevhodným nebo nekompletním krmivem. více

Produkt není dostupný

Přípravek je doporučován v období rekonvalescence po prodělané nemoci nebo operaci, po těžkém porodu, v případě vyčerpání nebo jako kompenzace nedostatku vitaminů a minerálních látek způsobených nevhodným nebo nekompletním krmivem. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Calo-Pet rekonvalescence pes/kočka gel 120g"

Přípravek je doporučován v období rekonvalescence po prodělané nemoci nebo operaci, po těžkém porodu, v případě vyčerpání nebo jako kompenzace nedostatku vitaminů a minerálních látek způsobených nevhodným nebo nekompletním krmivem. Zvířatům velmi chutná a poskytuje jim zdroje energie a potřebných látek v období nechutenství nebo nedostatečného příjmu potravy nebo při poruchách trávení. Mimo jiné obsahuje omega mastné kyseliny a taurin, který je nezbytný pro normální funkci oční sítnice a srdeční svaloviny zejména koček.

Použití

Psi (na 10 kg živé hmotnosti) - 1 polévková lžíce (18 g) za den
Kočky (na 3 - 5 kg živé hmotnosti) - 1 malá lžička (6 g) za den

Podávejte přímo perorálně, s krmivem nebo v pitné vodě. Do celkového zotavení.

Složení

Glukózový sirup, sójový olej, slad, rybí olej, třtinová melasa, hydrolyzovaný vepřový kolagen, síran hořečnatý heptahydrát, dobře stravitelné složky: glukózový sirup, slad, melasa z cukrové třtiny.

Analytické složky: Hrubé tuky a oleje 30 % (3,3 % omega 3, 13,7 % omega 6, vlhkost 14,6 %, hrubá vláknina 1,1 %, hrubý popel 0,7 %, hrubý protein 0,2 %.

Doplňkové látky (v 1 kg): Nutriční doplňkové látky: vit. A 135 000 IU, vit. D3 10 000 IU, vit. E 900 mg, vit. B1 280 mg, vit. B2 mg, vit. B6 130 mg, vit. B12 330 ?g, mangan (síran manganatý, monohydrát) 170 mg, železo (síran železnatý, heptahydrát) 95 mg, jód (jodid draselný) 85 mg; konzervanty, zahušťovadla a želírovací prostředky, látky protispékavé. Obsahuje glukózu, sójový olej je vyrobený z geneticky modifikovaných organismů.

Energetická hodnota: 2027 kJ/100 g.

Velikost balení

Balení obsahuje 120 g.

Upozornění

Před použitím se doporučuje vyžádat si stanovisko veterinárního lékaře. Vzhledem k vysokému obsahu vitaminu D3, manganu a jódu nepodávejte jiné krmivo obsahující tyto doplňkové látky.

Výrobce VETOQUINOL
Kód produktu: MD375249
Kód PDK 3110989
Pouze pro veterinární použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.