TraumaPet kapky do uší s Ag 50ml

Přípravek napomáhá rozpouštění a uvolňování ušního mazu, podporuje hojení zánětlivých onemocnění vnějšího zvukovodu. více

Dočasně nedostupné

155 Kč

Přípravek napomáhá rozpouštění a uvolňování ušního mazu, podporuje hojení zánětlivých onemocnění vnějšího zvukovodu. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"TraumaPet kapky do uší s Ag 50ml"

TraumaPet oto Ag je přípravek napomáhající rozpouštění a uvolňování ušního mazu. Podporuje hojení zánětlivých onemocnění vnějšího zvukovodu. Obsahuje nanostříbro. Prostředek nevykazuje toxické účinky.
Ušní kapky TraumaPet® oto Ag udržují zvukovod zdravý díky antibakteriálnímu a protizánětlivému účinku koloidního stříbra NanoComplex®.
Ať už máte psa, kočku nebo jiného zvířecího společníka, TraumaPet oto Ag je ideálním řešením pro udržení zdravých a šťastných uší.

Výhody produktu:

  • Účinná ochrana: Koloidní stříbro v našich kapkách působí jako silný antimikrobiální prostředek, který účinně bojuje proti bakteriím, virům a plísním, které mohou způsobovat nepříjemné záněty a infekce v uších vašeho mazlíčka.
  • Bezpečnost na prvním místě: TraumaPet oto Ag je vyroben z bezpečných složek a neobsahuje navíc žádné chemikálie ani konzervanty, což zajišťuje, že je bezpečný pro použití na všech domácích zvířatech, bez ohledu na jejich věk nebo plemeno.
  • Snadné použití: Díky praktickému aplikátoru můžete snadno a rychle aplikovat kapky do uší vašeho mazlíčka, aniž byste způsobili nepohodlí nebo stres.
  • Rychlé výsledky: TraumaPet oto Ag začíná působit okamžitě po aplikaci, což zajišťuje rychlou úlevu od svědění, bolesti a nepříjemných pachů.
  • Spokojenost zákazníků: Naše ušní kapky s nanostříbrem jsou důvěryhodným řešením pro tisíce spokojených zákazníků po celém světě, kteří se spoléhají na TraumaPet oto Ag pro péči o uši svých milovaných mazlíčků.

Ušní kapky vašim mazlíčkům mohou také pomoci:

  • Svědění uší
  • Ušním roztočům
  • Zarudlým uším
  • Kvasinkovým infekcím
  • Ušním infekcím
  • Preventivní čištění 

Použití

Doporučuje se denně kontrolovat uši vašeho mazlíčka. Pokud jsou uši zarudlé, cítíte je teplé nebo mají nepříjemný zápach, může se jednat o infekci uší.

Pokyny pro použití:

Nejprve odstraňte nečistoty a cizí předměty ze zvukovodu. 

Poté kápněte několik (2–10) kapek TraumaPet® oto Ag do zvukovodu a jemně vmasírujte. 

Preventivní použití: 1-2 x týdně
K léčbě infekce ucha nebo zánětu ucha: 1-2 x denně. Pokud se situace do několika dní nezlepší, zvažte návštěvu veterináře.

Přípravek je určen pro všechny druhy chovaných zvířat.

Složení

Přípravek obsahuje koloidní stříbro 200 mcg Ag v 1 ml ušních kapek, čištěnou vodu, isopropylalkohol, glycerin a sodium bicarbonate.

Velikost balení

Balení obsahuje 50 ml. 

Upozornění

Kontraindikace nejsou známé. Možná alergie na stříbro, která je velmi vzácná.

Výrobce NANOCOMPLEX
Kód produktu: MD353992
Značka: TraumaPet
Kód PDK 3721892
Pouze pro veterinární použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.