Venzymel Intensive 120 veterinární ústní gel 30ml

Patentovaný český veterinární ústní gel pro hygienu domácích zvířat. Na podporu hojení, k péči o dásně krvácivé, s paradentózou a po zákrocích. Snižuje mikrobiální zátěž. Bez příchuti, přilnavý k dásním a sliznicím. K intenzivní péči. více

Produkt není dostupný

Patentovaný český veterinární ústní gel pro hygienu domácích zvířat. Na podporu hojení, k péči o dásně krvácivé, s paradentózou a po zákrocích. Snižuje mikrobiální zátěž. Bez příchuti, přilnavý k dásním a sliznicím. K intenzivní péči. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Venzymel Intensive 120 veterinární ústní gel 30ml"

Venzymel Intensive 120 veterinární ústní gel obsahuje patentovanou směs proteolytických enzymů trypsinu a chymotrypsinu a chlorhexidinu diglukonátu v koncentraci 0,12 %. Směs s proteolytickými enzymy a chlorhexidinem působí synergicky a enzymy zvyšují účinnost antiseptika. 

Výhody produktu:

  • Pohodlná aplikace pro účinnou antimikrobiální hygienu a šetrnou péči o dutinu ústní u domácích zvířat.
  • Skvělý pomocník při krvácivých, oteklých a podrážděných dásních.
  • Nedráždivá hygiena a podpora hojení po odstranění zubního kamene a chirurgických zákrocích. 
  • Je určen k intenzivní, 2-6týdenní péči např. při chronickém zánětu nebo po chirurgickém výkonu. Po ukončení péče nebo balení se doporučuje používat veterinární gel VENZYMEL PREVENT 35 s nižší koncentrací chlorhexidinu, který je možný používat dlouhodobě při trvání obtíží nebo jako podpora pro udržení zdravých dásní a sliznic. 
  • Díky neutrální chuti má gel dlouhou dobu účinnosti, protože nedochází k nadměrné tvorbě slin v dutině ústní a k rychlému vymytí gelu. 

Použití

VENZYMEL INTENSIVE 120 můžete aplikovat pomocí aplikátoru odzadu dopředu mezi zuby a dáseň, případně na jiné části dutiny ústní. Lze použít i ke standardnímu čištění zubů. Množství použitého gelu je třeba přizpůsobit velikosti zvířete. Domácí zvíře by 30 minut před aplikací gelu a 30 minut po aplikaci nemělo přijímat jídlo ani pití.

Složení

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Benzoate, Chlorhexidine Digluconate, Trypsin, Chymotrypsin.

Velikost balení

Balení obsahuje 30 ml.

Upozornění

Pouze pro zvířata. O užívání se poraďte s veterinářem.

Značka Venzymel
Výrobce WALD PHARMACEUTICALS
Kód produktu: MD374869
Kód PDK 4517729
Pouze pro veterinární použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.