Echinacea Angustifolia 5CH gra.4g

Léčivý přípravek

Homeopatický léčivý přípravek bez schválených léčebných indikací. Používejte podle rady odborníka na homeopatii. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Dočasně nedostupné

115 Kč

Homeopatický léčivý přípravek bez schválených léčebných indikací. Používejte podle rady odborníka na homeopatii. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Echinacea Angustifolia 5CH gra.4g"

Homeopatický léčivý přípravek bez schválených léčebných indikací. Se správným výběrem vhodného léku, volbou správného dávkování a použití se poraďte s odborníkem, lékařem homeopatem anebo lékárníkem. Homeopatické léčivé přípravky mají širokou škálu použití od léčby akutních příznaků a stavů běžných onemocnění, ale pod dohledem odborníka mohou být indikovány i k léčbě chronických nemocí.

Doporučené použití:

Doporučený počet granulí se vysype do úst a ideálně se nechá volně rozpustit pod jazykem. Granule se po rozpuštění v ústech nezapíjí.

Před a po užití léku je doporučováno alespoň dvacet minut nejíst ani nepít. Kromě jídla může negativně ovlivnit vstřebávání do organismu přes ústní sliznicí i přítomnost některých aromatických látek, zejména mentolu, kávy nebo tabáku.

U kojenců a malých dětí je možné granule rozpustit v malém množství kojenecké anebo převařené vody. Všeobecné doporučení odborníkem je rozpustit v 1 dcl vody 10 granulí léku. V těchto případech lék podáváme dítěti po lžičkách v odborníkem doporučených intervalech (1 dávka = 1 lžička). Takto připravený roztok uchovávejte maximálně jeden den. V případě použití léku následující den se doporučuje připravit čerstvý roztok léku stejným způsobem.

Dávkování:

Používejte podle rady odborníka na homeopatii. Jestliže příznaky přetrvávají, poraďte se s lékařem anebo lékárníkem.

Více o homeopatii:

Homeopatie je dnes akceptovanou součástí moderní medicíny a farmacie. Výroba homeopatik dnes podléhá nejpřísnějším předpisům, stejně přísným jako výroba všech dalších léčiv. Základem pro přípravu homeopatických léků jsou obvykle suroviny rostlinného nebo živočišného původu.

Upozornění:

Čtěte podrobně příbalový leták.

Značka Boiron
Výrobce BOIRON
Kód produktu: MD238460
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Granule
Indikační skupina: Homeopatica
Kód PDK 3352710277072
Kód SUKL 70641
ATC skupina V12
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - HOMEOPATIKA (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.