Recreol 50mg/g ung.50g

Léčivý přípravek

Přípravek Recreol obsahuje léčivou látku dexpanthenol, která patří do skupiny přípravků k léčbě ran a vředů. Dexpanthenol se v tkáních přeměňuje na kyselinu pantothenovou. Kyselina pantothenová obnovuje pružnost pokožky a podporuje hojení ran. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Přípravek Recreol obsahuje léčivou látku dexpanthenol, která patří do skupiny přípravků k léčbě ran a vředů. Dexpanthenol se v tkáních přeměňuje na kyselinu pantothenovou. Kyselina pantothenová obnovuje pružnost pokožky a podporuje hojení ran. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Recreol 50mg/g ung.50g"

Co je Recreol a k čemu se používá

Přípravek Recreol obsahuje léčivou látku dexpanthenol, která patří do skupiny přípravků k léčbě ran a vředů. Dexpanthenol se v tkáních přeměňuje na kyselinu pantothenovou. Kyselina pantothenová obnovuje pružnost pokožky a podporuje hojení ran.

Přípravek Recreol se používá:
k podpůrné léčbě povrchových poškození kůže různého původu. Pomáhá zvlhčovat vnější vrstvu kůže a podporuje hojení s následnými protizánětlivými a protisvědivými účinky.

Přípravek Recreol lze používat u dětí, dospívajících a dospělých.

Jak se Recreol používá

Vždy používejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Kožní podání.

Pokud není doporučeno jinak, má být mast u dospělých a dětí aplikována na postižené místo v tenké vrstvě jednou nebo několikrát denně podle potřeby.

Délka léčby závisí na povaze a průběhu onemocnění. Pokud se po 14 dnech používání přípravku nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, poraďte se s lékařem.

Použití u dětí

Přípravek Recreol může být používán u dětí.

Pokud máte pocit, že účinek přípravku Recreol je příliš silný nebo příliš slabý, informujte svého lékaře nebo lékárníka.

Co přípravek Recreol obsahuje

Léčivou látkou je dexpanthenolum. Jeden gram masti obsahuje dexpanthenolum 50 mg.

Dalšími složkami jsou stearylalkohol, cetylalkohol, bílý vosk, složený parafínový emulgátor (tekutý parafin, vazelína, ozokerit, glycerol-monooleát, alkoholy z tuku ovčí vlny), čištěný mandlový olej, bílá vazelína, tekutý parafin, tuk z ovčí vlny, čištěná voda.

Jak Recreol vypadá a co obsahuje toto balení

Homogenní nažloutlá mast s charakteristickým zápachem.

30 g nebo 50 g masti v hliníkové tubě. Tuba je uzavřena hliníkovou membránou a opatřena bílým šroubovacím uzávěrem. Hliníková tuba je uložena v krabičce.

Na trhu nemusí být všechny velikosti balení.

Výrobce AS GRINDEKS
Kód produktu: MD379114
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Recreol
Léková forma: Mast
Indikační skupina: Dermatologica
Kód PDK 3848703
Kód SUKL 237054
ATC skupina D03AX03
Farmakoterapeutická skupina JINÁ LÉČIVA PODPORUJÍCÍ TVORBU JIZEV - DEXPANTHENOL
Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.